A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

 

A karácsonyi képszerkesztő online szoftverek jól jönnek az ünnepek során, amikor még inkább fókuszba kerül az öltözködés és a gyönyörű emlékek megörökítése a barátokkal és a családdal. Ugyanakkor nem minden fénykép lesz tökéletes, de a rendelkezésre álló képszerkesztő alkalmazásokkal már ezen sem kell aggódni, hiszen tökéletes eredményt érhetünk el.

Mivel a karácsony már mindjárt itt van,  összegyűjtöttük a legjobb képszerkesztő alkalmazásokat, melyek segítségével néhány kattintással az összes fotód tökéletes lehet. Nem is marad ezt követően más dolgod, mint elküldeni a képeket a szeretteidnek, barátaidnak és bezsebeld az elismerő megjegyzéseket.

A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

Összeszedtük a legjobb ingyenes karácsonyi képszerkesztő online alkalmazások listáját:

A karácsonyi képszerkesztő online szoftvereket 1-től 5-ig értékeléssel pontoztuk.


YouCam Perfect

 • Értékelés: 4,5
 • Ár: Ingyenes

YouCam Perfect - A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

A YouCam Perfect egy remek online képszerkesztő alkalmazás, amelynek segítségével minden pillanatban hibátlan és ragyogó arcot örökíthetsz meg mindenkiről. Az alkalmazást használhatod karácsonyi ünnepi kollázsok és keretek készítésére is. Az alkalmazás tele van őrületesen jó funkciókkal és valós idejű szépítő hatásokkal.

 

Szerkesztheted arcvonásaid, eltávolíthatod a szem alatti karikákat és simábbá teheted a bőrt, finom vonal és ráncok nélkül.


Christmas Photo Frames, Effects and Cards  Art

 • Értékelés: 4,3
 • Ár: Ingyenes

Christmas Photo Frames, Effects & Cards Art - A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

Ahogy a neve is tükrözi, a Christmas Photo Frames, Effects and Cards  Art applikáció mindent magába foglal, amire szükséged lehet  karácsonyi képszerkesztő online palettáján a karácsonyi és újévi képek és a kártyák készítéséhez, hatalmas gyűjteményével: több mint ötven csodálatosan megtervezett sablont kínál.

Saját szöveget adhatsz a képekhez, de aranyos rajzfilm sárkányokat használhat a képek eljavításához. Könnyedén meglepheted barátaidat az ünnepi időszakban alkotásaiddal, sőt megoszthatod kreativitásod a Facebook-on és a Twitter-en is.

 


Photo Lab Picture editor

 • Értékelés: 4,5
 • Ár: Ingyenes

Photo Lab Picture editor - A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

A Photo Lab Picture editor az elegáns, divatos és vicces fotóeffektek széles tárházával várja a felhasználókat. Több mint 800 effekt közül választhatod ki kedvenced, hogy elérd a kívánt hatást, a meglepő megjelenést és kiegészítőket illetően.

Szerkeszd a képeket animált effektekkel, képkeretek és fotó szűrők segítségével, és kedvenc felvételeid grafikává változhatnak. A Photo Lab képszerkesztő lehetővé teszi a reális fotó effektek használatát is. Az már csak hab a tortán, hogy nagyonon könnyen el is érheted a következő szintet a képekkel.

 


PicsArt Photo Studio karácsonyi képszerkesztő online

 • Értékelés: 4,5
 • Ár: Ingyenes

PicsArt Photo Editor - A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

Világszerte 450 millió felhasználójával a PicsArt Photo Studio az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazás. Bízd magad bátran erre az alkalmazásra: garantáltan csodálatos képeket kapsz, és szórakoztató kollázsokat és mémeket is készíthetsz velük.

Az alkalmazásban ingyenes elérhetsz milliónyi egyedi clipart és matricát. A PicsArt Photo Studio divatos és népszerű témákat kínál a legfrissebb ünnepi kollázsok és mémek elkészítéséhez.

 


Photo Editor by Aviary

 • Értékelés: 4,4
 • Ár: Ingyenes – 1,99 USD

A Photo Editor Aviary egy egyszerű, de hatékony fotószerkesztő alkalmazás. Amellett, hogy gyors fotószerkesztő, képes a fotót kivágni, elforgatni és egyenesíteni a jobb szerkesztési élmény érdekében.

Ez egy könnyen használható alkalmazás, amely felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így  játszi könnyedséggel tudsz  lenyűgöző képeket készíteni.

 


Bonfire Photo Editor Pro

 • Értékelés: 4,3
 • Ár: Ingyenes – 9,99 USD

Bonfire Photo Editor Pro - A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

A Bonfire Photo Editor Pro egy profi fotószerkesztő alkalmazás, amely izgalmasabbá és felejthetetlenné teszi a karácsonyt, és az újévet. A Bonfire Photo Editor Pro több mint 110 egyedi effekt és szűrő használatát teszi lehetővé.

Az alkalmazás támogatja az intelligens bőrfehérítő technológiát, amely elősegíti a hibátlan bőr elérését a fotókon, így ragyoghatsz, mint egy sztár. A kiváló fekete-fehér HDR szűrők mellett különféle hangszűrők is elérhetőek, így fényképeid klasszikus megjelenést is kaphatnak.

 


Photo Director karácsonyi képszerkesztő online

 • Értékelés: 4,6
 • Ár: Ingyenes

PhotoDirector - A 7 legjobb karácsonyi képszerkesztő online

A Photo Director egy nagy teljesítményű, mégis egyszerű képszerkesztő eszköz, amellyel karácsonykor készített képeket könnyedén szerkesztheted. A PhotoDirector-ral megszépítheted a fotókat.

Az alkalmazás rengeteg fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével gyorsan beállíthatod a bőr tónusát, a fényerőt, a sötétséget, az expozíciót és a kontrasztot  is. Az alkalmazás professzionális minőségű műalkotást varázsol azokból a fényképekből is, amelyeket sima, alapértelmezett kamerabeállításokkal fotóztál. Elég jó, nem?

MÉG TÖBB KARÁCSONYI FOTÓSZERKESZTŐ >>

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...