A Pixiz ingyenes képszerkesztő egy kiváló eszköz

A Pixiz ingyenes képszerkesztő egy kiváló eszköz

 

A Pixiz ingyenes képszerkesztő a legegyszerűbb és legszórakoztatóbb módja annak, hogy emlékeidet még lenyűgözőbbé, egyedibbé és felejthetetlenné varázsold.

Válassz a  képkeretek, kollázs-elrendezések és szűrők sokasága közül, és engedd szabadon a kreativitásod! A több mint 500 000 keret között garantáltan találsz minden ízlésnek, alkalomnak és minden hangulatnak megfelelő elemet.

A Pixiz ingyenes képszerkesztő egy kiváló eszköz

  • Szórakoztató: a magazin borítóján akarsz lenni, szupersztárrá, űrhajós, testépítővé változnál vagy valamilyen állattá? Keresse meg a kívánt alakot, és húzd  bele a portré fotódat!
  • Könnyen használható: A Pixiz használata gyermekjáték! Néhány másodperc alatt fantasztikus kollázsokat készíthetsz. Egyszerűen válaszd ki a keretet vagy egy effektet, töltsd fel fotódat, és kész is! Az eredmény azonnal elérhető!
  • Végtelen könyvtár: Soha nem fogsz unatkozni a Pixiz segítségével! A tartalom folyamatosan frissül,  nem csak hetente, hanem minden nap! Ha csak lenyűgöző effekteket szeretnél hozzáadni képeidhez vagy ha személyes köszöntéseket kell küldened karácsonyra, születésnapra, Valentin napra vagy bármilyen más alkalomra, itt biztosan megtalálod, amit keresel!

 

Pixiz ingyenes képszerkesztő és azon túl! 

A Pixiz képszerkesztő kiváló minőségű szerkesztést kínál ingyenesen. Készíthetünk „face-in-hole” fényképeket, fotó kollázsokat, alkalmazhat szűrőket és szerkesztheti a fényképeket.

Nagy előnye, hogy online használható, talán az egyetlen megkötés a reklámblokkolónk kikapcsolása, ugyanis addig nem elérhető a szerkesztői felület. Nyilván ez teljesen érthető, főleg, hogy egy vicces és egyben hatékony, alap szintű képszerkesztő alkalmazásról beszélünk, amelynek használata teljesen ingyenes.

A Pixiz képszerkesztő egy kiváló szerkesztő és ingyenes is

A Pixiz segítségével feltölthetjük a választott képeinket, amelyeket a feltöltést követően retusálhatunk és rengeteg további effektus segítségével manipulálhatunk, módosíthatunk.

Ha végeztünk a művelettel, ki is exportálhatjuk, azaz lementhetjük az elkészült művünket a számítógépünk merevlemezére.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...