A 7 legjobb ingyenes karácsonyi képszerkesztő app Androidra

A 7 legjobb ingyenes karácsonyi képszerkesztő app Androidra

 

Összeszedtük a legjobb karácsonyi képszerkesztő appokat Androidra. Karácsonykor jellemzően gyakrabban kattintgatjuk a telefonunkat, hiszen szeretnénk minél több jeles pillanatot megőrizni. Nyilván nem minden fotó sikerül tökéletesen, illetve szeretjük kicsit az alkalomhoz öltöztetni, például valamilyen szép karácsonyi dekorációval.

 

A legjobb karácsonyi képszerkesztő appok Androidra

A 7 legjobb ingyenes karácsonyi képszerkesztő app Androidra

Az alábbiakban összeszedtük a 7 legjobb ingyenes karácsonyi képszerkesztő appot, az Androidot használók részére, amelyeket nem csak karácsonykor használhatunk.


#1. YouCam Perfect

YouCam Perfect egy csodálatos képszerkesztő alkalmazás

Ár: Ingyenes

A YouCam Perfect egy csodálatos képszerkesztő alkalmazás. Az alkalmazás segítségével ötletes karácsonyi kollázsokat és kereteket készíthetünk.

A YouCam tele van figyelmeztető funkciókkal, és valós idejű szépítő hatásokkal jár. Szerkeszthetjük arcvonásainkat, eltávolíthatjuk a táskákat, szarkalábakat és simábbá tehetjük a bőrt finom vonalak és ráncok nélkül, természetesen csak a képen 😉

 


#2. Christmas Photo Frames, Effects & Cards Art karácsonyi képszerkesztő

Christmas Photo Frames, Effects & Cards Art karácsonyi képszerkesztő

Ár: Ingyenes

Ahogy a neve is tükrözi, a Christmas Photo Frames, Effects & Cards Art  (karácsonyi fotókeret, effektusok és kártyák művészete) egy olyan alkalmazás, amely a karácsonyi és újévi képkeretek hatalmas gyűjteményével örvendeztet meg bennünket.

Az alkalmazás több, mint ötven csodálatosan megtervezett sablont kínál. Felvehetünk saját szöveget a kívánt oldalra, vagy aranyos rajzfilm figurákat használhatunk a képek feljavításához.


#3. Photo Lab Picture Editor

A Photo Lab képszerkesztő lehetővé teszi a reális fotóeffektusok használatát.

Ár: Ingyenes

A Photo Lab Képszerkesztő hatalmas gyűjteménye elegáns, divatos és vicces fotóeffektusokat kínál a szerkesztéshez. Több mint 800 effektushoz férhetünk hozzá, hogy meglepő megjelenést és kiegészítőket kapjon. A képeinket animált effektusok, képkeretek és fotószűrők segítségével szerkeszthetjük ízlés szerint.

A Photo Lab képszerkesztő lehetővé teszi a reális fotóeffektusok használatát.


#4. PicsArt Photo Studio

PicsArt Photo Studio az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazás

Ár: Ingyenes

Könnyen elképzelhető, hogy a világszerte 450 millió felhasználóval büszkélkedhető PicsArt Photo Studio-t nem kell bemutatni, hiszen ez az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazás. A PicsArt Photo Studio divatos és népszerű témákat kínál a legfrissebb ünnepi kollázsok és mémek elkészítéséhez.


#5. Photo Editor by Aviary

Aviary egy egyszerű, de hatékony fotószerkesztő alkalmazás

Ár: Ingyenes – 1,99 USD

Az Aviary egy egyszerű, de hatékony fotószerkesztő alkalmazás, amely lehetővé teszi a rögzített elemek szerkesztését a kívánt módon. Amellett, hogy gyors fotószerkesztő alkalmazás, képes a fotót kivágni, elforgatni és egyenesíteni a jobb szerkesztési élmény érdekében.

Ez egy könnyen használható alkalmazás, amely felhasználóbarát felülettel rendelkezik lenyűgöző képek készítéséhez.


#6. Bonfire Photo Editor Pro

Bonfire Photo Editor Pro Ez egy profi fotószerkesztő

Ár: Ingyenes – 9,99 USD

Ez egy profi fotószerkesztő, amely izgalmasabbá és felejthetetlenné teszi a karácsonyt, vagy az újévet. A Bonfire Photo Editor Pro több mint 110 egyedi effektus és szűrő használatához nyitja meg előttünk az ajtót.

Az alkalmazás támogatja az intelligens bőrfehérítő technológiát, amely elősegíti a hibátlan bőrbőr kialakulását/kialakítását. A kiváló fekete-fehér HDR szűrőhöz és különféle hangszűrőkhöz is hozzáférhet, hogy minden fénykép klasszikus megjelenést megkapjon.


#7. PhotoDirector karácsonyi képszerkesztő

PhotoDirector egy nagy teljesítményű, mégis egyszerű képszerkesztő eszköz

Ár: Ingyenes

A PhotoDirector egy nagy teljesítményű, mégis egyszerű képszerkesztő eszköz, amellyel karácsonykor készített képeinket szerkeszthetjük. A PhotoDirector segít a korábban lőtt képeink szépítgetésében.

Az alkalmazás rengeteg hihetetlen funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével gyorsan beállíthatjuk a bőr tónusát, a fényerőt, a sötétséget, az expozíciót és a kontrasztot. A legjobb az egészben, hogy a PhotoDirector alkalmazás professzionális minőségű műalkotássá változtatja az alapértelmezett kamerából lőtt fotóinkat.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...