A TOP15 ingyenes online képszerkesztő program

A TOP15 ingyenes online képszerkesztő program

 

Az interneten viszonylag már elég sok ingyenes online képszerkesztő program fellelhető, ezért összeszedtük az általunk legjobbnak vélt ingyenes online képszerkesztő program TOP15 listáját:

 

#TOP15 ingyenes online képszerkesztő program:

A TOP15 ingyenes online képszerkesztő program

 


#1. Fotor – az egyik legjobb ingyenes online képszerkesztő

Sok interaktív eszközt és szűrőt találsz a Fotor -ban, mint például Tilt-Shift, Color Splash, Lens Flare, Clip Art, szövegszerkesztők és keretek stb. Ez a program hirdetéseket is tartalmaz, de  lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy bármilyen korlátozás nélkül végre tudják hajtani a kívánt lépéseket, mindezt szórakoztató és játékos módon.

Előnyök:

 • Könnyen kezelhető, barátságos funkciókkal.
 • Nagyszerű teljesítmény lenyűgöző kézműves lehetőségekkel.

Hátrányok:

 • A hirdetések bosszantónak tűnnek.

 


#2. Pixlr

A Pixlr szerkesztő tele van online képalkotó csomagokkal, amelyek segítenek  segíti  a szűrők, beállítások, torzítások és átalakítások egyszerű kezelésében. Ez az eszköz jelenleg több mint 25 nyelven elérhető.

Előnyök:

 • Fejlett képszerkesztő eszközgyűjteménye van, amely kiváló teljesítményt nyújt több szintű összetettségnél is.
 • Könnyen kezelhető interaktív felülete van.

Hátrányok:

 • Ez az eszköz igényel egy jól összerakott képszerkesztő hátteret.

 


#3. BeFunky

A BeFunky kicsit fura és zavaros felhasználói felülettel rendelkezik és ez azért van, mert a canvas nézetben túl sok a hirdetés. De a kifinomult elemeknek köszönhetően könnyen elérhetsz lenyűgöző eredményeket. A BeFunky segítségével könnyedén hozzáférhet matrica háttérhez, keretekhez és rajzfilmkészítő effektekhez is.

Előnyök:

 • A BeFunky népszerű a beépített kollázskészítő miatt.
 • Intuitív felhasználói felület szórakoztató elemekkel.

Hátrányok:

 • Ezt az ingyenes szolgáltatást túl sok hirdetés támogatja.

 


#4. PicMonkey – Az ingyenes online képszerkesztő

A PicMonkey egy felhasználóbarát ingyenes online képszerkesztő, amely lehetővé teszi, hogy különféle minőségi szintekkel dolgozhass. Széles körű vezérlést kínál az állóképek egyszerű testreszabásához, és sok további lehetőség is van, igaz, ehhez már a  fizetős verzióra kell váltanod.

Előnyök:

 • Számos menő és művészi elemmel rendelkezik.
 • Lehetővé teszi a kimeneti fájl méretének testreszabását.

Hátrányok:

 • A villogó hirdetések idegesítőek

 


#5. Lunapic

A Lunapic egy interaktív, funkciókban gazdag képszerkesztő szakemberek és kezdők számára. Ez az applikáció lehetővé teszi, hogy különféle animációkkal, és fejlett rajzeszközökkel dolgozz.

Előnyök:

 • Felhasználóbarát felület gazdag szolgáltatáskészlettel.

Hátrányok:

 • A sok hirdetés frusztráló lehet

 


#6. Pixenate

A Pixenate lenyűgöző online fotószerkesztő eszközével könnyedén elvégezhetsz sok alapvető szerkesztési feladatot a kép testreszabásához. Sőt, kollázst is készíthetsz az emlékezetes képeidből.


#7. Picture2Life

A Picture2Life online fotószerkesztő eszközzel könnyedén elvégezheted a legtöbb szerkesztési feladatot a kép testreszabásához, és még kollázst is készíthetsz. Sajnos azonban a Picture2Life szerkesztési funkciói korlátozottak.


#8. FotoFlexer

A FotoFlexer alkalmazás népszerű a legtöbb szakember és  kezdő körében is: a képeket közvetlenül ki tudod  gyűjteni a Facebook-fiókból, a Photobucket-ből és a Flickr-ből. Fejlettebb effektekkel, szövegekkel és formákkal javíthatod képeidet.

 


#9. iPiccy ingyenes online képszerkesztő

Az iPiccy egy fejlett képszerkesztő kezdőknek, amely beépített kollázskészítő eszközt kínál hasznos sablonokkal és elrendezésekkel. A platformon található összes szerkesztőeszköz alkalmas a felhasználók testreszabási igényeinek kielégítésére.

Az iPiccy erősen ajánlott kezdőknek, az egyszerű felületnek, a teljes képernyős szerkesztési módnak, a feltöltési lehetőségek széles skálájának, a fejlett szerkesztési eszközöknek és a könnyű közösségi média oldalakon megosztási képességeknek köszönhetően.


#10. FotoJet

A FotoJet jól ismert grafikus tervezési és kollázskészítési, valamint fotószerkesztő eszközeiről. Ez az applikáció lehetővé teszi, hogy professzionális minőségű fotókártyákat, közösségi média plakátokat és kollázsokat készíthess.

Több mint 600 kreatív kollázsfejlesztő vár, és olyan szerkesztési eszközök várnak, mint a sugárirányú fókusz, a szelektív szűrők, a színcseppek, a páramentesítés, a matrica, az élesítés, az expozíció, a forgatás, az átméretezés és a kivágás stb.

 


#11. Aviary

Az Aviary alkalmazás lenyűgözően működik az iOS platformon, emellett ezzel az applikációval közvetlenül le tudod tölteni a képeket a szerkesztéshez az olyan népszerű online webhelyekről, mint a Flickr stb..

Az Aviary segítségével egyszerűen beállíthatod  a színeket, a vágási igényeket, a kontrasztot és a fényerőt. A legjobb pedig, hogy a szerkesztett képeket közvetlenül meg is tudod osztani a legfontosabb közösségi média platformokon, mint például a Tumblr, a Twitter és a Facebook stb.


#12. Free Online Photo Editor

A Free Online Photo Editor képszerkesztő eszköz sok érdekes funkcióval vár: például akár a böngészőből is elérheted képeid, elég megadnod a kép URL-jét. A leggyakrabban használt szerkesztőeszközök, mint például a vörösszem-eltávolítás, élesítés, szépia, Polaroid hatás és fokozás mind elérhetőek. Ennél az  ingyenes online fotószerkesztőnél a maximális fájlméret 6 MB-t, a nagyméretű képek automatikusan 1024×768-as tartományba kerülnek, így gond nélkül feldolgozhatók azok is.

 


#13. Ribbet

A Ribbet online képszerkesztő nem csak szuper kezelőfelülettel várja a felhasználókat, de a legtöbb kifinomult szerkesztési eszközzel rendelkezik, mint pl. a szezonális szűrők, profi funkciók, érintőképernyő, keretek, matricák és egyéb effektek.


#14. OnlinePhotoTool.com

Ahogy a neve is mutatja, ez az online fotószerkesztő eszköz a rengeteg szerkesztési feladat elvégézése mellett lehetőséget ad a képek “felhőbe” mentésére is, ha az OnlinePhotoTool.com regisztrált felhasználója vagy.

Néhány, a legáltalánosabb funkciókból: telítettség, szintek, színegyensúly, átfordítás, elforgatás, élesítés, szöveg hozzáadása, kivágás és átméretezés stb.

 


#15. Poladroid – ingyenes online képszerkesztő

A Poladroid könnyen használható online szerkesztő eszköz a régi fényképeidet vonzó Polaroid stílusú képekké változtatja. Egyszerűen töltsd le ezt az alkalmazást, és kezd el szerkeszteni képeidet.

Ha nagyorr rálátást szeretnél, kattints a képszerkesztő kategóriákra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...