A jelenlegi legjobb képszerkesztő programok

A jelenlegi legjobb képszerkesztő programok

 

Javítsd és alakítsa át képeidet, a ma elérhető legjobb képszerkesztő szoftverekkel. A legjobb képszerkesztő szoftver egy olyan terület, ahol a dolgok úgy fejlődnek, mint még soha. Az intelligens mesterséges intelligencia funkciók bevezetése a képszerkesztő programokba felpörgette a területet; az Adobe „Project Sensei” mozgalma élen jár ebben, de ezt látjuk mindenhol.

Azok a feladatok, amelyek korábban órákat vettek igénybe egy képszerkesztő idejéből, ma már egy gombnyomással elvégezhetők. Tehát soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy beszálljatok.

A jelenleg legjobb képszerkesztő szoftver kiválasztása azt jelenti, hogy elég sok lehetőség közül kell válogatni. Manapság már nem csak a Photoshop létezik, rengeteg lehetőség van. Vannak egyszerű programok, amelyeket a képek egyszerű finomhangolásához terveztek, és vannak profi képszerkesztők számára készült, rendkívül összetett eszközök, és minden, ami a kettő között van.

Összeállítottuk ezt az útmutatót, hogy segítsünk kitalálni, melyik a legjobb képszerkesztő program a számodra.

 

A 3 jelenleg legjobb képszerkesztő szoftver


#1. Photoshop

Az Adobe minden egyes iterációval alaposan felturbózta a Photoshopot

Összességében a legjobb képszerkesztő szoftver. Az Adobe Photoshop név nem véletlenül vált a digitális képszerkesztés szinonimájává. Egész egyszerűen ez a legjobb képszerkesztő szoftver, amelynek funkciói és funkcionalitása messze felülmúlja a versenytársakét.

Az Adobe minden egyes iterációval alaposan felturbózta a Photoshopot, és az utóbbi időben egyre több mesterséges intelligenciával működő eszközzel találkozhatunk, amelyek még inkább csúszóssá és áramvonalassá teszik a programot. Most már egyetlen gombnyomással elsimíthatja a bőrt, eltávolíthatja az artefaktumokat, sőt, még az arckifejezéseket is szerkesztheti, és még sok minden mást.

A Photoshop teljes felülvizsgálatában óriási benyomást tettek ránk az idegi szűrők és az, hogy mennyire áramvonalasak. Különösen nagyra értékeljük a portréfotósoknak szánt Bőrsimítás funkciót, valamint a Szuperzoom funkciót, amellyel egészen a kép egy adott részéig vághat, majd az eredményt automatikusan kitöltött részletekkel átméretezi.

A Photoshop az eredeti kezelőfelületen túl is továbbfejleszthető. A szoftver más Adobe-ajánlatokkal is jól együttműködik, a kereskedelmi fotósok a Lightroommal párosítják a zökkenőmentes képkatalóguskezeléshez, míg a mozgóképtervezők az After Effects programmal.

Az, hogy milyen alkalmazásokat tervezel használni, befolyásolja, hogy melyik Adobe Creative Cloud előfizetési csomagot válaszd. Ez is egy olyan dolog, amit érdemes megemlíteni. A Photoshopot csak előfizetés útján szerezhető be, ami azt jelenti, hogy mindaddig fizetni kell, amíg használod a programot. A legjobb Adobe Creative Cloud-kedvezményekre vadászva egy kicsit enyhíthetsz a költségeden.


#2. Affinity Photo

Az Affinity Photo egy professzionális színvonalú képszerkesztő program,

A legjobb képszerkesztő szoftver, amely előfizetésmentes. Nem mindenki akar havi ösztöndíjat fizetni csak azért, hogy fotókat szerkeszthessen. Szeretnél egyszeri árat fizetni az ismétlődő előfizetési díjak helyett? Akkor az Affinity Photo az, amit a Photoshop helyett keresel. Ez a legjobb egyszeri vásárlású képszerkesztő program, amit most kaphatsz.

Nem csupán a Photoshop olcsó megfelelője, az Affinity Photo életképes alternatíva. Professzionális színvonalú szerkesztési funkciókkal rendelkezik, és könnyedén kezeli a RAW-szerkesztést, a HDR egyesítést, a panorámafűzést, a fókusz egymásra helyezését, a kötegelt feldolgozást, a 360°-os képszerkesztést, a rombolásmentes rétegalapú szerkesztést és még sok mást. A PSD-fájlokat is gond nélkül kezeli, így ha megelégelted a Photoshop üzemeltetési költségeit, és át akarsz szállni a hajóra, akkor is dolgozhatsz a folyamatban lévő fájljaiddal.

Az Affinity Photo egy professzionális színvonalú képszerkesztő program, amely olcsó és előfizetésmentes. A csúcsteljesítmények közé tartozik a RAW-szerkesztés, a HDR egyesítése, a panorámafűzés, a fókusz egymásra helyezése, a kötegelt feldolgozás, a .PSD-fájlok szerkesztése, a 360°-os képszerkesztés, a nem destruktív rétegalapú munkafolyamat és a smart object támogatás. Tehát bár nem tartalmaz minden egyes funkciót, amely a Photoshopban megtalálható, de nagyon közel áll hozzá, így kivételes értéket képvisel.

Amint azt az értékelésünkben megjegyeztük, az Affinity Photo nem egészen a Photoshop csúcskategóriás funkcióit tartalmazza, mint például a csúcstechnológiás neurális szűrők, de még így is sok mindent lenyűgöz. Különösen értékeljük a Personákat, amelyek lényegében különböző munkákhoz testreszabott eszközkészletek, amelyeket úgy terveztek, hogy mindent kéznél legyen, amire az adott feladatokhoz szükséged lehet.

Az Affinity Photo elérhető Windowsra, Macre és dedikált iPad alkalmazásként is. A készítője, a Serif egy grafikai tervezőcsomagot, az Affinity Designer, amely új fülön nyílik meg és egy asztali kiadói alkalmazást, az Affinity Publisher-t is kínál. Az Adobe szoftvercsomagjához hasonlóan ezek között a programok között is nehézségek nélkül átvihetjük a projekteket, ami zökkenőmentes munkafolyamatot tesz lehetővé.

 


#3. CyberLink PhotoDirector 365

a CyberLink PhotoDirector 365 alapjai erősek

A standardok között az egyik legjobb képszerkesztő szoftver, amely nagyszerű értéket kínál. Bár a Photoshop egy nagyon hatékony képszerkesztő eszköz, meglehetősen összetett, és ijesztő tanulási görbével rendelkezik. Erre nem mindenkinek van szüksége. Vannak, akik csak egy egyszerű, könnyen kezelhető képszerkesztő felületre vágynak, és az ilyeneknek ajánljuk a CyberLink PhotoDirector 365 megtekintését.

A CyberLink PhotoDirector 365 teljes értékelésében nagy hatással voltak ránk a legújabb verzióba beépített különböző AI-alapú funkciók. Különösen a tájképfotósok értékelhetik az AI égbolt-csere eszközt, amellyel zökkenőmentesen cserélheted ki a képen lévő szürke égboltot egy kicsit drámaibb égboltra. Emellett automatikus testformázás, bőr- és arcszerkesztő eszközök, valamint világítási és animációs effektek is rendelkezésre állnak.

Az intuitív kezelőfelület könnyen kezelhető. Kicsit durva a kezelőfelület, ha elég sokáig használod, észre fogod venni a kis hibákat, típusokat és egyéb dolgokat, amelyek a csiszolatlanságot mutatják. De a CyberLink PhotoDirector 365 alapjai erősek, és ha egy költségvetés-barát lehetőséget szeretnél a képszerkesztéshez, ez egy remek választás.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...