Windows 11 képszerkesztő: A Microsoft új fotóalkalmazása a Windows 11-hez

Windows 11 képszerkesztő - A Microsoft új fotóalkalmazása a Windows 11-hez

 

A Windows 11 tesztelői már most kipróbálhatják az új Windows 11 képszerkesztő, fotóalkalmazást. A Microsoft megkezdte a Windows 11 új fotóalkalmazásának tesztelését. A Windows számos más részéhez hasonlóan a fényképek alkalmazás is az új operációs rendszerhez igazodva újratervezésre került, finom fejlesztésekkel, amelyek segítenek a fénykép- vagy videógyűjtemény átlapozásában.

 

A Windows 11 képszerkesztő alkalmazása

A legnagyobb újítás a fotómegjelenítő alján található új filmstip, amely kis miniatűröket mutat az adott mappában, gyűjteményben vagy albumban található összes fotóról. Ez megkönnyíti a köztük való ugrálást, vagy több fotó kiválasztását az új „többnézetes” felhasználói felületre való belépéshez.

Windows 11 képszerkesztő 2 - kepszerkesztok.com

A többnézetes nézet személy szerint számunkra a legjobb újítás, mivel egy ablakban több fényképet is összehasonlíthatunk. Ez nagyszerű, ha egész nap fotózunk és gyorsan szeretnénk kiválasztani a megtartandó vagy eldobandó fényképeket.

Míg a Windows 10-ben a fényképek alkalmazás nem tartalmazott különösebben zsúfolt felhasználói felületet, a Microsoft a Windows 11 képszerkesztő ezt most némileg egyszerűsítette. A fotókra kattintva el lehet utasítani az új filmcsíkot vagy a fotószerkesztő eszköztárakat, és zavaró UI-elemek nélkül lehet a képek között lapozni.

 

A frissített képszerkesztő eszköztár néhány érdekes kiegészítést is tartalmaz

A Microsoft gyors hozzáférést biztosít a harmadik féltől származó képszerkesztőkhöz. Ezt a bővítmények teszik lehetővé, az olyan alkalmazások, mint az Adobe Photoshop Elements, a Corel PaintShip Pro és az Affinity Photo támogatják ezt az integrációt.

Windows 11 fotószerkesztő

Sajnos a Microsoft még mindig nem javította ki a videóvágó eszközt. Ha van olyan videónk, amelyet 60 kép/mp sebességgel rögzítettünk, az továbbra is 30 kép/mp-re vált, ha az új Windows 11 fotók alkalmazásban használjuk a vágóeszközt. Ez az alkalmazás még bétaverzióban van, így ez változhat, mire teljesen elérhetővé válik a Windows 11-ben. A Microsoft azonban úgy tűnik, hogy az október 5-i megjelenés után tervezi ezt a Windows 11 felhasználók számára is bevezetni.

Reméljük hamarosan a hibajavítások mellett a funkciókat is tovább fejleszti a Micrsoft, úgy véljük hamarosan ez is kiderül.

 

Kapcsolódó:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...