A 3 legjobb windows 7 képszerkesztő program

Gimp - A 3 legjobb windows 7 képszerkesztő program - Kepszerkeszto.com

 

Képszerkesztő programokat viszonylag sűrűn használunk, akár fotó szerkesztésre, akár közösségi média megjelenésekhez, azonban sokan megmaradtak a stabil Windows 7 rendszeren, emiatt az alábbiakban felsoroljuk a3 legjobb windows 7 képszerkesztő program listáját.

A cikk tartalmaz online és letölthető Windows 7 képszerkesztő programokat is. Egészen pontosan az alábbi programokat vizsgáltuk Windows 7 rendszerre.

 

A 3 legjobb Windows 7 képszerkesztő program leírással képekkel:

 • PhotoScape
 • GIMP
 • Canva

Az első, ingyenesen letölthető, Windows 7 rendszerrel is kompatibilis képszerkesztő program a PhotoScape képszerkesztő program…

 


#1. PhotoScape Windows 7 képszerkesztő program

A PhotoScape egy grafikus szerkesztő program, amelyet a MOOII Tech, Korea fejlesztett ki.

PhotoScape - A 3 legjobb windows 7 képszerkesztő program - Kepszerkeszto.com

A PhotoScape alapvető koncepciója „egyszerű és szórakoztató”, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a digitális fényképezőgépről, vagy akár a mobiltelefonjukról készített fényképek könnyű szerkesztését.

Egyszerű felhasználói felületet biztosít a fotó javítások elvégzéséhez, beleértve a színbeállítást, a vágást, az átméretezést, a nyomtatást és a GIF animációt. A Photoscape Microsoft Windows és Mac rendszereken működik, Linux rendszereken sajnos nem érhető el. Az alapértelmezett nyelvek az angol és a koreai, illetve a további nyelvi csomagok letölthetők.

 

PhotoScape képszerkesztő főbb jellemzői:

 • Photo Viewer: Képek böngészése és rendezése.
 • Fotószerkesztő: Javítsa és kiegyensúlyozza a színeket, átméretezze, effektusokat és clip artokat hozzon létre.
 • Photo Batch-Editor: Több fénykép egyszerre feldolgozása, több fénykép átnevezése egyszerre.
 • Oldal készítő: több fényképet egyesít poszterszerű egyetlen oldalra vagy egy végső fotóra.
 • GIF animáció: Készítsen több képet GIF- animált képgé.
 • Kiemelt nyomtató: Fotók nyomtatása bizonyos esetekben, például Passport fénykép, vagy bélelt oldal, például grafikon, naptár vagy zenei papír.
 • Képernyő rögzítése: A monitor képernyőjét képfájlba mentheti.
 • Színválasztó: Válasszon színt a képernyő pixeléről.
 • RAW konverter: RAW formátumú kép konvertálása JPEG formátumba.
 • Arckereső: Keressen hasonló arcokat az interneten keresztül.
 • Képernyő-rögzítés: Windows 10: teljes képernyő, ablak vagy mező kiválasztása.

A következő ingyenesen letölthető képszerkesztő azoknak szól, akik profibb, Photoshop szintű teljesítményt szeretnének elérni, ám ingyenes verzióban. Erre a legjobb megoldás a GIMP nevű képszerkesztő

#2. A GIMP ingyenesen letölthető képszerkesztő

Gimp - A 3 legjobb windows 7 képszerkesztő program - Kepszerkeszto.com

A GIMP egy ingyenes és nyílt forráskódú raszteres grafikus szerkesztő, amely a képek retusálásához és szerkesztéséhez, szabad formájú rajzhoz, a különböző képformátumok közötti konvertáláshoz és speciálisabb feladatokhoz használható. A képszerkesztéshez használt eszközök az eszköztáron, a menükön és a párbeszédablakokon keresztül érhetők el.

Ezek magukban foglalják a szűrőket és az ecseteket, valamint az átalakítási, kiválasztási, réteg- és maszkoló eszközöket.

A GIMP jelenlegi verziója számos operációs rendszerrel működik, beleértve a Linuxot, a MacOS-ot és a Microsoft Windows-ot. Számos Linux disztribúció tartalmazza a GIMP-t asztali operációs rendszerük részeként, ideértve a Fedora-t és a Debian-t is.


#3. A CANVA ingyenes, online Windows 7 képszerkesztő program

Canva - A 3 legjobb windows 7 képszerkesztő program - Kepszerkeszto.com

A Canva egy online használható, hatékonyan egyszerűsített grafikai tervező eszköz webhely, amelyet 2012-ben alapítottak. „Drag and drop” formátumot használ, és hozzáférést biztosít a fényképekhez, vektorképekhez, grafikákhoz és betűtípusokhoz.

Amellett, hogy online, ingyenes, egyszerű, meglepően sokan használják… mind szakemberek, mind ügynökségek. Az eszközök felhasználhatók mind webes, mind nyomtatott média tervezéséhez és grafikához.

Az ingyenes és online képszerkesztők között talán ez a legkényelmesebben használható, illetve hatalmas eszköztárat és rengeteg profi designerek által előre legyártott sablonokkal tudunk elkezdeni dolgozni, amelyeket szabadon átalakíthatunk, megváltoztathatunk kedvünk szerint.

Reméljük hasznosnak találtad a cikkben felsorolt windows 7 képszerkesztő programokat!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...