A legjobb iPad és iPhone képszerkesztő programok

A legjobb iPad és iPhone képszerkesztő programok

 

Az alábbi cikkünkben arra kerestük a választ, hogy melyek a legjobb iOS – iPad és iPhone képszerkesztő programok.

 


Darkroom – vérprofi iPad és iPhone képszerkesztő

A Darkroom iOS rendszerre írt leggyorsabb, legegyszerűbb és legerősebb iPad és iPhone képszerkesztő program. A „Darkroom – Photo Editor” ingyenesen elérhető iOS-hez – iPhone és iPadhez. Az ingyenes verziója 12 előre beállított szűrővel viszonylag kevés szerkesztési lehetőséget kínál a felhasználók számára.

Darkroom iOS rendszerre írt leggyorsabb, legegyszerűbb és legerősebb iPad és iPhone képszerkesztő program

A teljes verziót az összes létező szűrővel és prémium eszközökkel 10,99 €/kb 3600 Ft-nyi egyszeri díjjal lehet feloldani. Ugyanakkor mind a szűrők, mind a prémium eszközök külön is megvásárolhatók 8,99 €/ kb 300 Ft -ért – de ez nem tűnik túl jó üzletnek, mert alig van differencia a teljes verzióhoz képest, így jobban megéri egyből a teljes verziót megvásárolni.

Az előre beprogramozott szűrőkön kívül az alkalmazás számos eszközével nagyban megkönnyíti a színjavítást és az optimalizálást. A szemcsésedés és elhalványulás effektusok is elég jó eredményeket hoznak.

Az alkalmazás zökkenőmentesen működik, de ahogy az elején említettük, az ingyenes verzióban elérhető lehetőségek meglehetősen korlátozottak. A fotós szakemberek számára azonban a fizetős változat viszonylag olcsó, és nagyobb választékban tartalmaz szűrőket, valamint kiváló minőségű eszközöket a színjavításhoz.

3 legfontosabb előny:

 • A teljes verzió kiváló szerkesztési eszközöket kínál
 • Tiszta és egyszerűen kezelhető felhasználói felület
 • Nincs reklám az ingyenes verzióban

3 legfontosabb hátrányok:

 • Csak 46 szűrő a teljes verzióban
 • A helymeghatározás részben pontatlanul működik
 • Az alkalmazás időnként összeomlik az iPhone-on

 

Legjobb fotós alkalmazások iPhone-ra:

A legjobb iPad és iPhone képszerkesztő programok


Cymera – kamera és fotó kollázsok

A Cymera kifejezetten portrékhoz készült, bár ezzel bármilyen fotó szerkeszthető. A képeket okostelefon-kamerával készítheti, vagy kiválaszthatja a galériából. A képszerkesztő alkalmazás hét különféle lencsét és négy felvételi módot kínál képek készítése közben.

Több mint húsz szűrő, dekoratív effektus, portré funkció és reális sminkhatás érhető el. A képeket meg lehet osztani a Facebook, a Twitter, a Tumblr és más helyek között közvetlenül az alkalmazásból.

A Cymera ingyenes, de nem reklámmentes – a képernyő alján egy kicsi, tolerálható szalaghirdetés látható.

 


ProCamera – iPhone képszerkesztő

ProCamera App áttekintés: Lenyűgöző képek rögzítése és szerkesztése iPhone készüléken. A ProCamera a legkorszerűbb technológiát kínálja lenyűgöző fényképek készítéséhez és a mobil fényképezés készségének kiemeléséhez!

ProCamera - iPhone képszerkesztő

Mindig olyan magas színvonalú alkalmazásokat és szolgáltatásokat keresek, amelyek felhasználhatók a fényképezéshez és különösen a fotószerkesztéshez.

 • Kézi fókusz és expozíció
 • HDR képességek
 • Fotószerkesztő és előre telepített szűrők
 • Hosszú expozíció LowLight + módban

Az alkalmazás letöltéséhez látogasson el erre a linkre . Csak iOS-eszközökön érhető el.

 


Snapseed – iPhone képszerkesztő

A Snapseed a Google saját képszerkesztő alkalmazása, és nagyjából megvan az egész: ingyenes, mindenféle szűrőt és optimalizálási lehetőséget kínál. Akár vágás, szűrők alkalmazása vagy színek javítása, a Snapseed-rel a kezedben van egy hatékony képszerkesztő.

A Snapseed a Google saját képszerkesztő alkalmazása

A színezést beállíthatja, vagy például fókuszhatást hozhat létre, bár nem a DSLR szabványához hasonlóan – de a képek nagyban javíthatók.

A Snapseed egy külön mappába menti a képeket, így elkerülheti az eredeti kép módosítását. Az olyan alkalmazásokkal, mint a Dropbox vagy a Google Photos, ezeket a Snapseed-rel szinkronizálhatja.

 


Mextures – iPhone képszerkesztő

A Mextures több mint 150 eredeti textúrával rendelkezik, beleértve az analóg fényszivárgásokat, a szemcsés és szemcsés film textúrákat, a poros szüreti film beolvasást, az ízléses grunge-t és a tökéletesen hangolt színátmeneteket.

A Mextures több mint 150 eredeti textúrával rendelkezik

A korlátlan rétegezésnek köszönhetően megváltoztathatja a réteg textúráját, keverési módját vagy forgását akkor is, ha 30 lépéssel ezelőtt adta hozzá. Az összes beállítási beállítást bármikor módosíthatja a szerkesztési folyamat során.

Azoknak ajánljuk, akik…

 • Szeretnék fotóikat a következő szintre vinni
 • Olyan hatékony eszközt keres, amely könnyen használható

További 10 képszerkesztő iPhone -ra, illetve Mac-re, vagy nézz szét a fotószerkesztő progik kategóriái között.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...