Kreatív képszerkesztő online magyarul

Kreatív képszerkesztő online magyarul a Canva - kepszerkeszto.com -2

 

Ha teljes körű fotószerkesztőt keresel böngésződhöz, akkor jobb, ha valami hasonlót keresel, mint például a Pixlr X, de az elegáns közösségi médiabejegyzések, poszterek és meghívók készítéséhez a Canva képszerkesztő online magyarul lesz a remek választás.

 

Légy kreatív a böngésződben!

Kreatív képszerkesztő online magyarul a Canva


Canva – Az okos képszerkesztő online magyarul

+ Kiváló sablonválaszték
+ Könnyen kezelhető
+ Fotókat tárol későbbi felhasználás céljából
+ Magyar nyelv

– Számos elem csak prémium
– Korlátozott képszerkesztő eszközök

 

Noha a Canva-t egyszerű, ingyenes fotószerkesztőként használhatod, elsősorban az egyszerű pillanatképességek valami mássá – például plakáttá, meghívássá, logójává vagy közösségi médiabejegyzéssé – történő átalakítására szolgál, és egy kicsit inkább asztali kiadói szoftverekké alakítja.
A Canva-nak több tagsági szintje van. A szabad szint nagy választékban kínál eszközöket és sablonokat a képek optimalizálásához és átalakításához, de a többséget fizető felhasználóként élvezheted.


Felhasználói tapasztalat:

Mielőtt elkezdenéd, létre kell hozni egy Canva-fiókot e-mail cím használatával, vagy be kell jelentkezned a Facebook-al vagy a Google-fiókkal. Ez egy extra lépés, de ez azt jelenti, hogy a projekt mentésre kerül, így visszatérhetsz hozzájuk, és később folytathatod a munkát.

 

Ezt követően megkérdezik tőled, hogy milyen típusú felhasználó vagy (diák, tanár, személyes, üzleti vagy nonprofit). Canva azt mondja, hogy ez a helyes formatervezési módok ajánlásának elősegítésére szolgál, bár valószínűleg befolyásolja a látott prémium promóciókat is (az üzleti tulajdonosoknak vállalati terveket kínálnak).


A Canva képszerkesztő online magyarul nagyrészt sablonokon alapul

Válassz egy kategóriát (például közösségi média, Instagram vagy poszter), és a választható lehetőségek széles skáláját kínálja számodra, témákra bontva. Észre fogod venni, hogy még akkor is, ha a „személyes” beállítást választottad, sok sablonnak üzleti szöge van, ám ezt nem engedi el; de szerencsére szerkesztheted a szöveget és a grafikákat, tehát csak válasszvalamit, ami tetszik.

Kreatív képszerkesztő online magyarul a Canva - kepszerkeszto.com -2

Nem azonnal derül ki, hogy mely sablonok érhetők el a szabad tagok számára, és melyek csak a prémiumok – mozgatni kell az egérmutatót a kívánt mintán, és vigyázni kell a miniatűr jobb alsó sarkában található „Ingyenes” feliratra. Hasonló eszközök, mint például a Fotor, a különbséget sokkal nyilvánvalóbbá teszik. A korona ikonnal vagy dollárjelet jelölő funkciók kizárólag a prémium számlatulajdonosok számára jelennek meg, ezért ezt tartsd szem előtt.

A Canva egyik legjobb tulajdonsága a szabad stock fényképészet lenyűgöző sorozata (elérhető a bal oldali menü „Fotók” gombjával), de ha inkább a saját képeiddel szeretnél dolgozni, kattints a „Feltöltések” elemre, és keresd meg azt az egy képet, vagy húzd le és dobd le az asztalról. Az összes feltöltött képet a rendszer elmenti a fiókjába, így később újra felhasználhatod őket. A „elemek” széles választéka is megtalálható, beleértve az egyszerű formákat és a clipart-ot is.

Ha elakadsz, a jobb alsó sarokban található lila gombbal lehet segítséget kérni. Jó látni, hogy a támogatás nem korlátozódik a prémium tagsági szintre. Az is lehetséges, hogy extra információkat szerezz a gombokról és a kapcsolókról, ha az egérmutatót rájuk mutatva megjelenik az eszköztipp.

A Canva intuitív módon használható, és közösségi médiasablonjai különösen lenyűgözőek, de valószínűleg jobb választás azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek kiemelkedni akarnak a tömegből, mint azoknak, akik fotószerkesztőt keresnek.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...