A 8 legjobb ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül

Fotor - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

 

Már a mindennapok részévé vált a mobillal fotózás, a képek szerkesztése, retusálása és ez által megnőtt az igény az ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül történő használatára is.

Nem számít milyen szinten van a fotós képzettséged, vagy mennyire jó a kép a szerkesztés előtti állapotban, szinte mindig vannak olyan dolgok, amelyeket javíthatunk vagy retusálhatunk. Itt lépnek be a ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül használható alkalmazások.

 

Íme a Top8 ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül

Fotószerkesztő alkalmazások esetén a Lightroom páratlan teljesítményének és hozzáférhetőségének köszönhetően kétségtelenül az egyik legjobb fizetős eszköz. Fotósként a sikered kulcsa, hogy nagyszerű minőségű fényképeid, és  szemet gyönyörködtető portfóliód legyen. És akkor még ott van a minőségi fényképezőgép, meg a felszerelés, amik szintén költséges befektetések.

Ahelyett, hogy a közismert, magasabb árú szerkesztőkre, például a Photoshopra vagy a Lightroomra koncentrálnánk, inkább az ingyenes online fotószerkesztők legismertebb lehetőségeire mutatjuk most meg. A piacon elérhető fotószerkesztő alkalmazások hatalmas választékával nehéz lehet választani. Ha nem ismered az egyes alkalmazások előnyeit és szolgáltatásait, és könnyű elveszni az óriási kínálatban.

 

#1. Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül:

Pixlr online képszerkesztő

 

Pixlr - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

Szeretnél gyors változtatásokat alkalmazni fényképeiden, nagyon kevés erőbefektetéssel? Bár a Pixlr számtalan funkciójának eléréséhez be kell jelentkezned, de a telepítés további néhány perce megéri az erőfeszítést.

Ez az online fotószerkesztő a böngészőn, az iPhone és az Android platformon keresztül érhető el, és számos egyszerű, egy kattintással elérhető funkciót és egy viszonylag masszív eszközkészletet kínál. Ennek az alkalmazásnak a legjobb tulajdonsága az, hogy nagyon könnyű használni. Oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek végigvezetik a bonyolultabb funkciókat, így nagyon gyorsan elsajátíthatóak.

Ezen a nagyszerű kis programon kívül a cég a Vectr (ingyenes vektorgrafikus szerkesztő) progamot is jegyzi, amely néhány ingyenes grafikát is kínál. Ezeket tudod használni anyagaidban, valamint van egy elég jó stock fotó gyüjtemény is.

Egy apró kis figyelmeztetés: bár ez az alkalmazás ingyenesen használható, a legjobb funkciókat a fizetéshez kötik. Ennek ellenére továbbra is az egyik legnépszerűbb iPhone fotószerkesztő a világon. Legjobb tulajdonságok: kezdőknek ideális, illetve  gyors és egyszerű képfeldolgozás vele


Fotor

Fotor - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

A Fotor egy ingyenes fotószerkesztő (Windows vagy böngészőkhöz) amely  kiváló eszköz egy rendkívül könnyen érthető felhasználói felülettel, amitől még  egyszerűbb a  használata. Figyelembe véve, hogy  böngésző-alapú program, a Fotor teljesítménye fantasztikus, és nem igényel rendkívüli erőforrásokat a számítógéptől sem.

A Fotor szuper- intelligens szűrőket és effekteket, valamint vonzó fotó kollázskészletet kínál, és a RAW fájlok kezelése sem okoz neki gondot. A Fotor bizonyos tervezési funkciókkal is bír:  névjegykártyák, social media képek, plakátok, reklámcsíkok, dokumentumok és meghívók tervezését teszi lehetővé, így hasznos applikáció bloggerek és a digitális marketingszakemberek számára.

Bár a Fotornak nincsenek olyan tényleges művészeti eszközei, mint például az ecset, és nem alkalmas igazán csúcsminőségű effektek létrehozására, azért egy korrekt kis képszerkesztő alkalmazás azok számára, akiknek nincs szükségük speciális funkciókra. A legnagyobb előnyei: amatőröknek és kezdőknek, influencereknek és digitális marketingszakembereknek ideális választás a kreativok létrehozásához.


Befunky

Befunky - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

A Befunky egyszerű, intuitív és könnyen használható alkalmazás. Fantasztikus elemekkel rendelkezik, amelyek javítják a képminőséget, emellett van egy szép és egyszerű kollázs funkciója is. A Fotorhoz hasonlóan a Befunky is  számos tervezési elemet kínál, amelyek lehetővé teszik egyszerű képeslapok, prospektusok, poszterek, diák készítését a Powerpoint bemutatókhoz és még meghívókat is készíthetsz néhány egyszerű lépéssel.

Ha a közösségi felületekre kell posztokat gyártanod, vagy vmi nyomtatható eszköz kell, esetleg prezentáció egy ügyfél számára, akkor a Befunky tökéletes választás lesz Neked. Noha hiányzik belőle bizonyos funkciók  széleskörű választéka, mégis nagyon népszerű a felhasználók körében, mivel nagyon könnyen használható, és pikk-pakk öszedobhatsz vele hirdetési anyagokat, vagy posztokat, így akik közösségi média tartalmakat szeretnének létrehozni, azoknak ez a legjobb választás.


PicMonkey

PicMonkey - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

A PicMonkey legjobb tulajdonsága a könnyű használat: egyértelmű, logikusan felépített felhasználói felületen dolgozhatsz, ami megkönnyíti a szerkesztést. A PicMonkey nagyszerű kollázskészítővel is rendelkezik,a  valóban hasznos sablonjai pedig felgyorsítják a munkafolyamatot: gyorsan és könnyen létre tudod hozni a blogok, webhelyek és marketing anyagok fejlécét és szalaghirdetéseit.

Noha a PicMonkey egyszerre csak egy fájlt képes feldolgozni, ennek ellenére egy tök jó online fotószerkesztő alkalmazás mindenkinek.

Ahogy a legtöbb szerkesztőnél is lenni szokott, a PicMonkey kiegészítő szolgáltatásai is fizetősök. A 7 napos ingyenes próbaverziót kipróbálhatod, hogy megnézd ezeket a funkciókat is, de meg kell adnod fizetési módot már ezen a ponton is. Legjobb választás: Webdesignerek és bloggerek részére.


Google Photos

Google Photos - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

A Picasa egyik legújabb pótléka rendkívül egyszerű és intuitív, és könnyen használható. Könnyedén böngészhet a fotókönyvtárban és egyszerűen megszervezheted a munkafolyamatokat is.  Igaz, hogy korlátozott funkciókészlettel rendelkezik a tényleges képszerkesztéshez, de a kulcsfontosságú funkciók megvannak (kivágás, újracsillapítás, automatikus kontraszt, színjavítás stb.).

Ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanod a fancy funkciókról – a Google Photos segítségével animációkat, ünnepi témájú effektekkel felturbózott képeket, interaktív történeteket készíthetsz, és kereteket, szűrőket is rádobhatsz fényképeidre

A Google Fotók a Google-fiókodon keresztül, szó szerint, bárhol elérhetők az interneten. A Google +, a Blogger és a YouTube felületein egyetlen kattintással megoszthatod képeid, a Facebook, a Flickr és más közösségi hálózatokkal pedig az integrált megosztási lehetőségek működnek.


A Photoshop Express az egyik legjobb ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül

Photoshop Express - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

Kiváló böngésző alapú online fotószerkesztő, ami minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyet elvársz egy ilyen programtól.

Minden azonnal elérhető, és nincs szükség beépülő modulokra mindaddig, amíg a Flash telepítve van a gépeden, és egyszerűen a drag&drop módszerrel húzd csak át képeidet, és már kezdheteted is a munkát.

A program hátránya: a Photoshop Express jelenleg csak JPG fájlokat támogat, és nem tartalmaz social média megosztási funkciókat. Ez néhányak számára zavaró lehet,  mivel a PNG sokkal gyakoribb kiterjesztés. Miért ajánljuk: On-the-fly szerkesztést biztosít  bármely böngészőn keresztül; JPG rajongók imádni fogják


iPiccy

iPiccy - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

Az egyik legegyszerűbben használható felületével büszkélkedő szerkesztőprogram. Az iPiccy jó választás azok számára, akik olyan ingyenes fotószerkesztőt keresnek, amit a bonyolult kezelőfelületek megtanulása nélkül is használható. Számos egy kattintással elérhető eszköz és fantasztikus zoom funkciói révén biztos lehetsz abban, hogy lenyűgöző fényképeket készíthetsz minimális befektetési idővel.

A fejlettebb funkciók is szuperek: görbe beállításokkal, klóneszközökkel, háttér törlőkkel és egyéb lehetőségekkel a kezdő és profi felhasználók is elégedettek lesznek.  Megjegyzés: Az iPiccy böngészőben történő használatához Flash használatára is  szükséged lesz.

Az iPiccy korlátozott lehetőségekkel rendelkezik a fájlok mentését illetően. Csak JPG és PNG formátumokat támogat, és csak a Facebookra korlátozza a megosztást. A több fájl egyszerre feltöltésének és a WYSIWYG felületnek és a több file egyszeri feltöltésének köszönhetően könnyű produktívnak lenni ezzel a programmal.

Legjobb választás kezdőknek és középhaladóknak, akik valami könnyen kezelhető, de mégis masszív funkciókkal rendelkező szerkesztőt keresnek.


Ribbet

Ribbet - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

A Ribbet legfontosabb erőssége az, hogy nagyon könnyen használható. Még a kezdők is gyorsan elsajátíthatják a Ribbet-t, a fantasztikus felhasználói felületnek köszönhetően. Tartalmaz egy kollázs funkciót, valamint egy olyan eszköztárat, amely lehetővé teszi több mint 70 különféle betűtípus hozzáadását a képekhez, matricák létrehozását és még sok mást.

Nagyszerű megosztási lehetőségekkel, valamint ingyenes felhőalapú tárolási lehetőséggel segíti a fényképek mentését és rendezését, hogy azok mindig rendelkezésre álljanak. Ez egy korrekt kis eszközcsomag, amely az idő múlásával egyre csak még  jobb lesz.

Egy dolog, amelyet fontos megjegyezni: a Ribbet fejlettebb funkcióinak használatához a prémium verzióra kell  frissíteni . Ennek ellenére az ingyenes opcióval is hozzáférhetsz a program legtöbb szolgáltatásához, és ez egy nagyszerű platform a képek maximális kihasználásához. Elérhető iPhone-ra és iPadre, és hamarosan elindul egy Android fejlesztés is. Alkalmi és professzionális felhasználók számára is ajánljuk.


#2. Multiplatformos ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül, illetve letölthető verzió

GIMP

GIMP - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

Az ingyenes fotószerkesztők között a GIMP a király. A GNU Image Manipulation Program rövidítése: a GIMP áll a legközelebb a Photoshop-hoz. Lenyűgöző számú professzionális minőségű funkcióval, egy teljesen konfigurálható felülettel vár. Lehetővé teszi a képek finomhangolását, és van egy teljesen integrált eszközkészlete is, amely lehetővé teszi professzionális minőségű eredeti műalkotások készítését is.

amit megtudsz csinálni a Photoshop-ban, azokat szinte biztosan megteheted a GIMP-ben is. Ha még több lehetőséget szeretne, használhatod a Photoshop pluginokat is, amelyek páratlan rugalmasságot biztosítanak. A GIMP nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy ha rendelkezik know-how-val, így bármikor hozzáadhatod a saját szűrőidet is. Ha szeretnéd, emellett a szolgáltatások is bővíthetőek.

Ha van tapasztalod a  képszerkesztő szoftverekkel, akkor viszonylag gyorsan ráérzel a GIMP használatára is, de azok, akik nem ismerik a képszerkesztő szoftvert, a felületet kissé zavarosnak találhatják. Ennyi viszont belefér, ha azt nézzük, hogy ingyenes programról beszélünk. Tapasztalt felhasználók és azok számára, akik hatékony feldolgozási és művészeti eszközöket akarnak ez a legjobb választás.


Photoscape X

Photoscape X - Online, ingyenes képszerkesztő letöltés nélkül - Kepszerkeszto.com

Egy ingyenes programhoz képest  a Photoscape valóban lenyűgöző – fantasztikus a személyes fotó-archívum szerkesztéséhez és kezeléséhez. A Photoscape felhasználó felülete zavaró is lehet kezdők számára, ez hátránya a programnak. Tartalmaz egy képnézegetőt, kötegelt feldolgozást, egy képernyő-rögzítő eszközt, valamint szűrők és effektek nagy választékát, hogy a fénykép szerkesztést egy következő szinten is csinálhasd.

Ennek az alkalmazásnak a képszerkesztő része nagyon ott van, és még az új felhasználók is képesek lesznek kivételes, professzionális megjelenésű fotókat készíteni. A Photoscape-nek még néhány praktikus funkciója is van, amelyek lehetővé teszik, hogy fényképeid analóg felvételekre hasonlítsanak. Megfelelő kivágási funkcióval, kép-átalakítási képességgel,  ezenkívül több mint 240 alakhoz, kerethez és szegélyhöz, valamint több mint 1000 mintához férhetsz hozzá, amelyeket felhasználhatsz a későbbiekben.

Nézz szét a fotószerkesztő kategóriák között, hogy jobban eligazodj a képszerkesztők világában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...