A 15 legjobb képszerkesztő android rendszerre

A 15 legjobb képszerkesztő android rendszerre

 

Melyik a legjobb képszerkesztő android rendszerre? Háromféle fotószerkesztő létezik az Androidra. Vannak olyanok, amelyek megpróbálnak versengeni az asztali fotószerkesztőkkel, ilyen például az Adobe Lightroom CC. A második típusa tartoznak a könnyebb szerkesztők, mint például a Snapseed, amellyel könnyen el tudod végezni az alap szerkesztési feladatokat és kezelni sem nehéz.

Végül, de nem utolsó sorban pedig ott vannak a közösségi média szűrővel ellátott fotószerkesztők, amelyek hozzáadnak néhány szórakoztató hatást képeidhez.

Mindhárom kategória olyan sok lehetőséget kínál, hogy a tapasztalatlan felhasználó csak kapkodja a fejét a sok-sok applikációt látva. Ezért összeállítottuk az Android legjobb fotószerkesztőinek listáját, hogy megkönnyítsük a dolgod. De ha nagyobb képet szeretnél itt sokkal több androidos fotószerkesztőt találsz.

A 15 legjobb képszerkesztő android rendszerre

Fontos megemlíteni, hogy ezek egyike sem rendelkezik olyan bő eszköztárral, mint például a Gimp, a Lightroom vagy a Photoshop. A komolyabb fotószerkesztéshez továbbra is szüksége van egy számítógépre és az ezen platformra tervezett fotószerkesztő programok egyikére.


Adobe-alkalmazások

Adobe-alkalmazások-képszerkesztő android

Ár: Ingyenes / Havonta akár 52,99 USD-ig

Az Adobe rengeteg szerkesztő programot adott ki az elmúlt néhány évben. Ide tartoznak a legjobb fotószerkesztő programok. Ilyen pl. az Adobe Photoshop Express, az Adobe Photoshop Mix és az Adobe Lightroom. Mindegyik különféle funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a dolgok elvégzésében.

Olyan dolgokat tudsz egyszerűen megcsinálni, mint például, hogy eltávolíthatod a vörösszemhatást  és ami még ennél is jobb, hogy az okostelefon vagy a DSLR fényképezőgép által készített RAW fájlok szerkesztését is könnyen megteheted. Különösen az Adobe Lightroom frissült sok új funkcióval.

Talán ez az egyetlen extra figyelmet igénylő rész: a sok és folyamatos újításokról és frissítésekről csak úgy tudsz nem lemaradni, ha Adobe Creative Cloud előfizetésed van.


Aviary Photo Editor

Aviary Photo Editor A 15 legjobb képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / 9,99 USD

Az Aviary egy régóta népszerű fotószerkesztő, tele jó tulajdonságokkal és megbízható is. Mint a legtöbb fényképszerkesztő  programban, ebben is egy gombnyomással elérheted a javító módot, de különféle kézi beállításokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szín, fényerő, hőmérséklet, kontraszt, telítettség stb. beállítását is.

Ehhez tartoznak matricák, szűrők és olyan javító eszközök is, mint például a vörösszem javítás, a folt eltávolító és a fogfehérítő.


Bonfire Photo Editor Pro

Bonfire Photo Editor Pro képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / Legfeljebb 9,99 USD

A Bonfire Photo Editor az egyik a népszerű fotószerkesztő alkalmazás. Ez is nagyon jól összerakott applikáció, hiszen megtalálsz benne minden fontos funkció: a szűrőket és az alapvető szerkesztő eszközöket. A Bonfire azonban mindemellett nagyon szórakoztató is a szűrőinek köszönhetően: a szokásos fekete-fehér, a HDR stb.  mellett olyan izgalmas és egyedi szűrő is van benne, mint pl. a Fancy, amely fotóidat mutatós akvarellé változtatja.

Természetesen az a néhány alapvető szerkesztő eszköz sem hiányzik belőle, mint például a bőr simítása és a foltok eltávolítása.


Cupslice Photo Editor

Cupslice Photo Editor képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes

A Cupslice egy másik fotószerkesztő, amely leginkább a szűrőkre támaszkodik a jó élmény biztosítása érdekében. Ráadásul az alkalmazás egy csomó matricát tartalmaz, melyek általában nagyon újak és menők, ugyanis a fejlesztők erősen próbálnak lépést tartani a legújabb trendekkel.

A szűrők testreszabhatók a kívánt hatás elérésnek érdekében. Vannak olyan alapvető képszerkesztő eszközök is, mint a kivágás, a keretek, az árnyalat és a telítettség beállítása, a fekete-fehér funkció, a kollázsok, valamint a fényerő és a kontraszt beállításai.

Ez nem egy bonyolult fotószerkesztő alkalmazás, és még ingyenes is a használata. Az egyetlen hiányosság a néhány itt ott  előforduló hiba.


Fotor Photo Editor

 

Fotor Photo Editor képszerkesztő android rendszerre

Ár: változó

A Fotor a nagybetűs KELL plecsnis szerkesztő. Sokkal valósághűbb szerkesztési eszközökkel rendelkezik, mint a legtöbb, hozzá hasonló program, egyik nagy erőssége, hogy egyetlen gombnyomással javíthatod benne a fényképeket.

Egyéb említésre méltó eszközei közé tartozik a vágás, forgatás, fényerő, kontraszt, telítettség, expozíció, matrica, árnyék, kiemelések, hőmérséklet, árnyalat, RGB, és ha ezek valamiért esetleg nem működnek, akkor több mint 100 szűrő közül választhatsz. Mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele.

Az egyetlen hátránya, hogy az alkalmazás bejelentkeztet, és csak így használható, és ez az egyik drágább fotószerkesztő alkalmazás.


LightX Photo Editor

LightX Photo Editor képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / 0,99 USD

A LightX az egyik legújabb  fotószerkesztő alkalmazás. Zajos sikere volt az iOS rendszereken. Nagyon sok szuper funkció került be: háttérváltó eszközzel, színes splash effektekkel és számos csúszka eszközzel rendelkezik, mint például a színegyensúly, a szintek és a görbe.

Akár egyesítheted a fényképeket is. Vannak elmosódott funkciók, fotó kollázsok, alakkezelés és matricák is.


PhotoDirector Photo Editor

PhotoDirector Photo Editor képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / 2,99 USD havonta / 17,99 USD

A PhotoDirector egy viszonylag új belépő az Android képszerkesztők területén.  A Fotorhoz hasonlóan ez az applikáció is nagyobb hangsúlyt fektet  a kézi fejlesztésekre, mint a szűrőkre.

A fényképeid megfelelő szerkesztését egy  HSL csúszka könnyíti meg, az RGB színes csatornákhoz, a fehér egyensúlyhoz és még sok máshoz is biztosít elérést. Vannak olyan csúszkák is, amelyek hangot, fényerőt, sötétséget, expozíciót és kontrasztot tartalmaznak a haladó szintű szerkesztéshez.

Ez a szerkesztő  jó lehet azok számára, akik a szűrőktől eltérő lehetőségeket akarnak.


Photo Effects Pro

Photo Effects Pro képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes

A Photo Effects Pro határozottan az egyik legjobb választás azok számára, akik szeretnek játszani szűrőkkel, effektekkel, matricákkal és hasonló dolgokkal. Több mint 40 szűrővel és effektekkel rendelkezik, valamint a, hrra is biztosít lehetőséget, hogy szöveget, matricákat és kereteket is rakj a képeidre.

A Photo Effects Pro egy újító funkciója az a képesség, hogy ujjfestéssel dobhatod fel képeidet. Ingyenesen letölthető.


Photo Lab Picture Editor

Photo Lab Picture Editor képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / 9,99 USD

A Photo Lab nem tartozik a legnépszerűbb fotószerkesztő alkalmazások közé, pedig jól sikerül. Több mint 640 szűrővel, kerettel és effekttel  büszkélkedhet. Montázsokat hozhatsz létre, könnyedén szerkeszthetsz fényképeket, összefűzhetsz effekteket, és így egyedi fényképeket készíthetsz, amelyeket megoszthatsz barátaiddal.

Elérhető  ingyenes verzió is, de  hirdetéssel és vízjelekkel. Így ezt a verziót akkor érdemes használni, mielőtt megvásárolod a profi verziót.


Photo Mate R3

Photo Mate R3 képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes próba / 7,49 USD

A Photo Mate R3 a Photo Mate R2 utódja, amely a lista egyik legjobb fotószerkesztője volt. Még mindig elég új, ezért várhatóan sokat  fejlődik még és idővel jobb lesz. Jelenleg hozzáférhet egy meglehetősen jó szerkesztési eszközcsomaghoz, beleértve az összes alapot.

A RAW fájlok natív támogatása is elérhető ebben az applikációban. Az alkalmazáshoz lencsegyűjtemény tartozik, így javíthatsz az objektívekkel kapcsolatos dolgokon, beleértve a matricát, torzítást is. Ez kb. profin működik Androidon.

Az egyetlen hátránya, hogy más fotószerkesztőkben is megvannak hasonló funkciók.


PicsArt

PicsArt Photo Editor Kollázs készítő képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / 5,99 USD

A PicsArt nagyon régóta működik, és eddig több mint 250 millió letöltést halmozott fel. Szerencsére a fejlesztők tisztességes munkát végeztek az alkalmazás frissítésével, így még mindig modern.

Rengeteg szokásos dolgot megtalálsz itt, beleértve a könnyű szerkesztő eszközöket, valamint a szűrőket, szöveget, matricákat és kollázsokat. Több mint 100 szerkesztőeszközzel, valamint kreatív emberek közösségével büszkélkedhet, akikkel megoszthatjátok alkotásaitokat.

Ezzel az alkalmazással animált gifeket is generálhatsz, és akár fényképeket is rajzolhatsz. Nagyon jó lehetőség, sok funkcióval.


Pixlr

Pixlr készítő képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / 1,99 USD

Az AutoDesk, a Pixlr Express néven is ismert Pixlr egy nagy teljesítményű fotószerkesztő, amely sokak nagy kedvence. Ez az program az egyik legjobb egygombos javító eszköz, emellett egy csomó más funkciót és eszközt is tartalmaz, amelyeket használhatsz.

Vannak szűrők, bár okosan álcázza őket „átfedésekként”, és olyan kozmetikai szerkesztő eszközöket is tartalmaz, mint a folt eltávolító és a fogfehérítő. Ez az egyik jobb fotószerkesztő alkalmazás, és mindenki számára elérhető.


Snapseed

Snapseed képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes

A Snapseed határozottan az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazás. A Google meg is vásárolta néhány évvel ezelőtt. Az alkalmazás eléggé hatékony fotószerkesztővé nőtte ki magát. Támogatja a RAW fényképeket, emiatt népszerű a fotósok körében is. A képet számos csúszka és egygombos javító eszköz segítségével finomíthatod és módosíthatod, de van néhány szűrő is.

Az alkalmazás egyike a ritka ingyenes fotószerkesztő alkalmazásoknak, amelyekben nincs hirdetés vagy alkalmazáson belüli vásárlás. Érdemes ezzel az alkalmazással kezdeni, és ezt követhetik az Adobe alkalmazások, majd minden más.


TouchRetouch

TouchRetouch képszerkesztő android rendszerre

Ár: 1,99 USD

A TouchRetouch az egyik egyedi fotószerkesztő alkalmazás. Ebben a programban nincsenek meg a szokásos eszközök, mint például a bőr simítása vagy a szemhéj eltávolítása. Ehelyett más dolgokat távolít el a fotóról. eltüntetheted a csúnya elektromos vezetékeket a felvételeidről, apró tárgyakat, amelyeket nem akarsz ott látni, és bizonyos esetekben embereket is eltávolíthatsz.

Az alkalmazás vagy őrülten jól működik, vagy egyáltalán nem. Ne várj csodákat, de a legtöbb esetben meglehetősen tisztességes munkát végez.


VIMAGE

VIMAGE képszerkesztő android rendszerre

Ár: Ingyenes / havonta 1,99 USD / évente 11,99 USD / egyszer 24,99 USD

A Vimage egy újabb fotószerkesztő alkalmazás néhány tisztességes funkcióval. Nagyon hasonló az LG V40 mozifilm applikációjához. Készíthetsz fényképeket mozgó elemek nélkül, és mozgó elemeket is adhatsz hozzájuk.

Alapvető szerkesztéseket, mint például fényerőt, elmosódást, kivágást, forgatást, telítettséget stb.-t minden gond nélkül elvégezhetsz. Számos előre elkészített animációt tudsz hozzáadni a fotóhoz, így életre keltheted alkotásod. Az alkalmazásnak van néhány előfizetési lehetősége de van egy egyszeri beszerzési ár is.

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPSZERKESZTŐ TÉMÁK:

 

Kepszerkeszto.com

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...