A Top5 online képszerkesztő program

A Top5 online képszerkesztő program

 

A legjobb 5 online képszerkesztő program, avagy funkciógazdag online képszerkesztők a képek tökéletesítéséhez. A legjobb online képszerkesztővel bármikor és bárhol finomhangolhatod fotóidat, anélkül, hogy időt kellene töltened a dedikált szoftverek letöltésével.

 

Minden szükséges eszköz ott van a böngésződben!

A webalapú alkalmazások minden eddiginél hatékonyabbak, és szinte minden elképzelhető szoftvertípus online változatát megtalálod. A dolgok viszonylag rövid idő alatt ugrásszerűen fejlődtek, és ez azt jelenti, hogy a böngészőben futó alkalmazás választása nem jelent kompromisszumokat.

Talán azt gondolnád, hogy a képszerkesztő szoftverek túlságosan magas színvonalúak ahhoz, hogy webalapú eszközökkel helyettesítsék őket, de az online képszerkesztő program kínálat nemcsak széles, de tele van minőségi lehetőségekkel is. Találhatsz alapvető eszközöket a gyors, egyszerű szerkesztéshez, ha ez az, amit keresel, vásárolhatsz olyan fejlett eszközöket is, amelyek akár a Photoshop-szal is vetekedhetnek.

Rengeteg előnye van egy online képszerkesztő használatának a hagyományos telepíthetővel szemben. Ez nem csak azt jelenti, hogy bármilyen internetkapcsolattal rendelkező számítógépről folytathatod a szerkesztést, hanem azt is, hogy biztos lehet benne, hogy mindig a szerkesztő legfrissebb verzióját használod.

A szoftvereket ugyan gyakran frissítik, de az online eszközök frissítései, beleértve az új funkciókat is, sokkal gyorsabban érkeznek meg. Itt vesszük szemügyre az öt legjobb online képszerkesztő programot. Mindegyik ingyenes, bár némelyikük díj ellenében további funkciókat kínál.

Akár egy egyszerű eszközt keresel a képek gyors, egyszerű finomhangolásához, akár egy teljes értékű szerkesztőprogramra van szükséged, nálunk megtalálod a megfelelőt.

 

A Top5 online képszerkesztő program


#1. Photopea online képszerkesztő

A Photopea megjelenését tekintve nagyjából a Photoshop és a GIMP között helyezkedik el

Ha aggódsz, hogy az online képszerkesztők nem rendelkeznek elég funkcióval, a Photopea megnyugtat. Ez gyakorlatilag megkülönböztethetetlen egy hagyományos asztali alkalmazástól, és egy rendkívül lenyűgöző képszerkesztő. A Photopea megjelenését tekintve nagyjából a Photoshop és a GIMP között helyezkedik el, az általa kínált eszközök és funkciók köre, mélysége és teljesítménye pedig egyszerűen elképesztő.

A haladó felhasználók számára vonzó, hogy a Photoshop natív fájlformátumát támogatja, mint a rétegek teljes körű támogatása, ami nagyobb szintű kreativitást tesz lehetővé. A képet feltöltheted a számítógépedről, vagy a megfelelő URL megadásával online képekkel is dolgozhatsz.

Ha a fájlok mentéséről van szó, nem kevesebb, mint 15 népszerű fájlformátumot exportálhatsz. A nagy teljesítményű szűrők, a kijelölő és maszkoló eszközök, a többszintű visszavonás, sőt a Photoshopot megidéző Spot Healing Brush (foltjavító ecset) választékával nehéz lenne olyat találni, amiben a Photopea nem teljesít. Azt lehet állítani, hogy egyesek számára minden bizonnyal bizonyos feladatokhoz a Photopea egy kicsit túl sok.

Ez tényleg egy fejlett képszerkesztő program, és ezt nehéz felróni neki. Az árazás is teljesen ésszerű. Van egy ingyenes verzió, amelynek csak két korlátozása van. Vannak hirdetések, és a visszavonás 30 lépésre van korlátozva. Fizess egy prémium fiókért – 40 dollár egy évre, azaz körülbelül 30 font / 50 ausztrál dollár – és a hirdetések eltűnnek, és akár 60 műveletet is visszavonhatsz.

 


#2. Lunapic

Tekints el a Lunapic kissé kevéssé lenyűgöző felületétől, és meg fogsz lepődni ezzel az online képszerkesztővel

Tekints el a Lunapic kissé kevéssé lenyűgöző felületétől, és meg fogsz lepődni ezzel az online képszerkesztővel. Feltölthetsz egy képet, amellyel dolgozni szeretnél, megadhatod egy már online lévő kép URL-címét, vagy behúzhatod a Facebookról vagy különböző más közösségi platformokról származó tartalmat.

A kissé szokatlan kezelőfelület a képernyő bal oldalán található eszköztárban a képszerkesztő eszközök félig hagyományos készletét, a képernyő tetején egy sor menüpontot, valamint a gyorsan elérni kívánt eszközökre mutató linkeket és gombokat vegyíti.

Dolgozhatsz a gradiensekkel, minőségi szűrők jó választékát alkalmazhatod, stilizált effekteket adhatsz hozzá, és még egyszerű animációkat is létrehozhatsz. A kezdés megkönnyítése érdekében a Súgó menüben számos oktatóanyag érhető el.

Ezek remek bevezetésként szolgálnak a képszerkesztés néhány elméletébe az újonnan érkezők számára, de konkrét tanácsokat is adnak a Lunapicban elérhető különböző eredmények eléréséhez.

 


#3. Canva online képszerkesztő program

A Canva az egyik legnépszerűbb online képszerkesztő program

A Canva az egyik legnépszerűbb online képszerkesztő program, és nem kell sokáig gondolkodni, hogy miért. Az Adobe Sparkhoz hasonlóan ez is egy olyan eszköz, amellyel digitális képeidet alakíthatod át egy sor konkrét célra. Az Instagramra való posztolástól vagy prezentáció készítésétől kezdve a névjegykártya vagy plakát megtervezéséig mindenre.

Ebben a tekintetben nem egy dedikált képszerkesztő, mint néhány más lehetőség, amelyet itt vizsgáltunk, de arra van felkészítve, hogy sok mindent elérhess a képeiddel. Rengeteg sablon áll rendelkezésre, amelyek különböző projekteket fednek le, és a választék ezen a területen éppen csak kárpótol a fejlett szerkesztőeszközök hiányáért.

Azok, amelyek jelen vannak, ésszerűek, de kissé el vannak rejtve, ami egy kicsit frusztráló. A Spark és a Canva eltérő megközelítése miatt nehéz közvetlenül összehasonlítani a hagyományos képszerkesztő eszközökkel, vagy akár az ebben a körképben szereplő többi lehetőséggel.

Ha egyszerűen csak szerkeszteni, javítani, javítani vagy finomítani szeretnéd a képeidet, akkor valószínűleg jobban jársz, ha máshol keresi, de ha van egy elképzelésed egy projektről, amelyben felhasználhatod a képeidet, akkor a Canva lehet az az online képszerkesztő program, amelyet kerestél.

 


#4. Pixlr X

A Pixlr X úgy néz ki, mint egy modern asztali képszerkesztő, és olyan eszköztárral rendelkezik, amely sok telepíthető alkalmazást megszégyenít.

A Pixlr X úgy néz ki, mint egy modern asztali képszerkesztő, és olyan eszköztárral rendelkezik, amely sok telepíthető alkalmazást megszégyenít. Ahogyan az várható volt, feltölthetsz képeket a munkához, vagy megadhatod egy online kép URL-címét, amelyet ehelyett szerkeszthetsz.

Ha ez megtörtént, az oldal bal oldalán található függőleges eszköztár hozzáférést biztosít a megszokott szerkesztőeszközökhöz, amelyek több részre vannak bontva:

  • Rendezés és stílus,
  • szöveg,
  • elrendezés,
  • beállítás,
  • beállítás és szűrés stb.

Mindegyik szakaszon belül egy új alszerszámsor található, amely a kapcsolódó eszközökkel és beállításokkal van tele. Egyesek, például az egyszerű effektek, az előnézeti miniatűrre kattintva alkalmazhatók, míg mások a csúszkák és beállítások manipulálásával nagyobb testreszabást tesznek lehetővé.

A Pixlr X használatával nagyon gyors eredményeket lehet elérni, ha ez az, amit keresünk, és a mindig hasznos gyógyító ecset is kéznél van, amellyel egy pillanat alatt rendbe lehet hozni a képeket és eltüntetni a hibákat.

Azonban az is lehetséges, hogy egészen gyakorlatias legyél és időt tölts a dolgok tökéletes szerkesztésével, kihasználva a rétegek előnyeit, hogy lenyűgöző eredményeket érj el. Az újonnan érkezők kezdetben kissé nehezen értelmezhetőnek találhatják az eszköztárakat és a gombokat, de ha egyszer elsajátítottad, a tanulási görbe meglehetősen szelíd.

 


#5. Adobe Spark

A Spark az Adobe online képszerkesztője, de semmiben sem hasonlít a Photoshophoz

A Spark az Adobe online képszerkesztője, de semmiben sem hasonlít a Photoshophoz. Képes néhány lenyűgöző eredményt produkálni, amikor kreatívan kezelheti a fényképeidet olyan projektekben, mint például névjegykártyák, poszterek és hasonlók készítése, de ha tényleges Photoshop-helyettesítőt keresel, ez nem az.

Ennek ellenére semmiképpen sem szabad elvetni, az Adobe Spark számos potenciális alkalmazást kínál, és rengeteg sablon áll rendelkezésére, amelyekkel dolgozhatsz, hogy segítsen a kezdésben. Vannak képszerkesztési lehetőségek, de ezek némileg korlátozottabbak, mint más, általunk vizsgált oldalakon, amelyek talán jobban megfelelnek azoknak, akik hagyományosabb képszerkesztőt keresnek.

Az Adobe Sparknak sikerül a képszerkesztés és az asztali kiadás világát ötvözni, és egy olyan hibrid keveréket létrehozni, amely kiválóan alkalmas különféle tartalmak létrehozására mind online, mind offline használatra. Az ingyenes fiók nagyszerű lehetőséget nyújt a szolgáltatás kipróbálására. De a valóságban valószínűleg fizetős fiókra szeretnél frissíteni, ha úgy döntesz, hogy ez az eszköz a számodra; havonta (kb. 15 $ / 10 £ / 20 AU$ havonta) vagy évente (kb. 150 $ / 100 £ / 200 AU$ évente) fizethetsz.

Az ingyenes verzióról való váltás előnye, hogy nem csak az Adobe Spark vízjelet dobhatja le a projektjeidről, hanem hozzáférést kapsz további sablonokhoz. Valamint azt is, hogy még nagyobb mértékben testre szabhatod a sablonokat.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...