Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar photoshop

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar photoshop-Kepszerkeszto.com - 1

 

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar Photoshop Express Editor és Adobe Photoshop Express Mobile részletes leírása és rendszerkövetelményei:

ADOBE PHOTOSHOP EXPRESS SZERKESZTŐ

Ingyenes Photoshop alternatívát keresel a telefonodhoz? Az Adobe Photoshop Express szerkesztő egy olyan képszerkesztő alkalmazás, amelyet az Adobe Co. fejlesztett ki annak érdekében, hogy egyszerűen és gyorsan szerkeszthesd fényképeidet Android és IOS rendszeren.

Mennyire jó ez a fotószerkesztő alkalmazás, és kinek való? Van-e elegendő eszköz a kép professzionális retusálásához? Az alábbiakban igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni.

 

Mi az Adobe Photoshop Express Editor?

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar photoshop-Kepszerkeszto.com - 1

A Photoshop Express, amelyet korábban az Adobe Photoshop online szolgáltatásaként ismertek, teljes értékű, ingyenes alkalmazás a fotószerkesztéshez. Megfelelően megtervezett és optimalizált, a Photoshoptól eltérően. Minden azonnal elérhető, és még akkor is, ha soha nem használtál fotószerkesztőt, különféle szűrőket, eszközöket stb. – könnyen használható, hiszen mindezt a főmenübe helyezi, így a kezdőknek nem okoz majd problémát a fotószerkesztő elsajátítása.

Először emlékeztetni szeretnélek, hogy a mobil és a webes Photoshop Express verziók teljesen INGYENES Adobe termékek. A szűrőeszközök teljes csoportja a többi legjobb képszerkesztő alkalmazáshoz képest további fizetés nélkül elérhetők. A következő, meglehetősen jelentős előnye az, hogy a reklám nem vonja el a figyelmet. Sok felhasználó úgy véli, hogy az ingyenes fotószerkesztőket kifejezetten reklám céljára hozták létre az anyagiak visszaszerzése céljából.

Ebben a Photoshop ingyenes alkalmazásban nem fog megjelenni hirdetés. Hátrányként szeretném megnevezni a szerkesztő funkcionalitását. Bár ez elég az alapképes retusáláshoz, további eszközökre volt szükségem az arcok és a színek szerkesztéséhez. Például nincsenek kefék, ami lehetetlenné teszi a pontosabb retusálást. Nem fogsz találni rétegeket, így egyes feladatok túl bonyolulttá válnak, vagy egyáltalán nem tudják azokat elvégezni. Általában véve a szerkesztő jó, és képes versenyezni az olyan szerkesztőkkel, mint például a BeFunky fotószerkesztő, a Pixlr fotószerkesztő, az IPicc.

Ha nincs időd megtanulni, hogyan kell dolgozni az Adobe Photoshopban, de elképesztő fényképeket szeretnél, fordulj a FixThePhoto portré fotófrissítő szolgáltatáshoz, és fogadj el professzionálisan szerkesztett fényképeket legfinomabb, kiváló minőségűek és megfizethető áron mozognak (fotónként 5 USD-tól).

Adobe Photoshop Express előnyei és hátrányai:

 

Előnyök:

-Egyszerű és könnyen navigálható
-Elég jó eszközkészlet az alapvető képszerkesztéshez
-Jól együttműködik más Adobe termékekkel
-A program teljesen ingyenes
-Nem igényel jó konfigurációt, gyenge számítógépekre optimalizálták

Hátrányok:

-Nem támogatja a 16 megapixelesnél nagyobb képeket
-Nem támogatja a RAW fájlokat
-Nem alkalmas professzionális fotóretusáláshoz

Az alkalmazás előnyeiről szólva el kell mondanom, hogy a fotószerkesztő jól megtervezett, és nem telik sok időbe az Adobe Photoshop Express használatának megértése. Egyszerű, megérthető felülettel rendelkezik és az alapvető fényképjavításhoz szükséges összes eszközzel. Az alkalmazást gyenge számítógépekre optimalizálták, tehát nem kínál sok funkciót, mint például az Adobe Photoshop. Ennek ellenére a szoftver nem támogatja a RAW fájlokat, ezért nem megfelelő a hivatásos fotósok számára.

Természetesen találhatsz egy másik ingyenes fotószerkesztőt is, amely támogatja a RAW fájlokat, de a funkcionalitása jelentősen gyengébb. Sajnos, ez a fotószerkesztőnek nem célja a professzionális képretusálás. Ez a Photoshop alkalmazás ingyenes, ha szűrőket, effektusokat, megfelelő színeket szeretnél alkalmazni – más szóval, a képszerkesztés első szakaszaiban. Sok helyzetben ez elég, például a fényképek közösségi hálózatokba történő feltöltéséhez.

A Photoshop Express a következő platformon támogatott:

 • iTunes
 • Google Play
 • Windows Phone Store
 • Windows Store

Korábban a Photoshop Express online szerkesztő vagy mobil alkalmazás volt. Az utóbbi időben az Adobe úgy döntött, hogy újratervezi a programot, és egyéni, teljes értékű alkalmazásá teszi, amely megtalálható a Windows Áruházban.

Adobe Photoshop Express ár

A Photoshop Express sok éven keresztül INGYENES maradt minden platformon, például iOS vagy Windows. Szerintem ez annyira népszerűvé teszi a képszerkesztőt a fogyasztók körében, hogy nem egy fényképretusáló óriás, hanem ingyenes Adobe eszközök széles választékát kínálja.

Rendszerkövetelmények:

Annak ellenére, hogy a webes verzió nem igényel nagy teljesítményű számítógépet, az asztali változat még mindig igényel némi energiát a teljes körű használathoz. Javasoljuk, hogy rendelkezz számítógéppel, amely megfelel az alábbi minimumkövetelményeknek:

Adobe Photoshop Express Windows:

 • OS: Windows 8 Mobile, Windows 8.1, Windows 10
 • Design: x86, x64, ARM
 • Megjegyzések: Az érintőképernyő funkciókhoz optimalizálva Windows 10 operációs rendszerű táblagépeknél.
 • RAM: 2 GB

Adobe Photoshop Express Android:

 • OS: Android 4.2
 • RAM: 512 MB

Adobe Photoshop Express iOS

 • OS: iOS 10.0
 • RAM: 512 MB

Asztali Adobe Photoshop Express áttekintés:

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar photoshop-Kepszerkeszto.com - 1

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar Photoshop Express Editor részletes leírása és rendszerkövetelményei:

A fotószerkesztő megnyitása után látni fogod, hogy az Adobe Photoshop Express felajánlja egy fénykép feltöltését s számítógépről vagy fényképezőgéppel történő fotózást. Ezzel nem hozhatsz létre új dokumentumot, feltöltheted annak URL-címét, és nem adhatsz hozzá fotót az Adobe Photoshop Cloud használatával. Miután feltöltöttem a korábban elkészített fényképeket a számítógépről, láttam egy olyan felületet, amely nagyon hasonló a BeFunky-hoz. Kapsz néhány eszközt, mint például a Looks, a Crop, a Corrections, a Spot Heal, a Photoshop Express szűrők, a red eye javítás és a Borders.

A felső panelen vannak olyan eszközök, mint például: a művelet megszakítása vagy ismételt végrehajtása, automatikus javítás és nagyító. Fotókat menthetsz vagy megoszthatsz a közösségi hálózatokban.

A „Looks” eszköz hatalmas számú Photoshop Express szűrőt kínál. A szűrő beállításához a gyártók csúszkát tartalmaznak, amely elősegíti vagy csökkenti a kiválasztott hatást. Magát az eszközt vizsgálva kellemesen meglepődtem az Adobe Photoshop Express által kínált minőségről. Különböző módokhoz 7 szűrő áll rendelkezésre, például portré, fekete-fehér fénykép vagy tájkép. Az effektusok száma azonban minden módban meglehetősen lenyűgöző. Legalább 10 effektus van minden üzemmódban.

A következő egy „Vágás” eszköz.

Az eszköz meglehetősen jól megtervezett és a Photoshop-hoz hasonlít a funkciókkal. Az eszköz felajánlja, hogy a képet bármilyen irányba elforgathasd, és megfordíthasd. Vízszintesen igazíthatod a csúszkával.

Ezen kívül lehetőség van egy kép kivágására, függetlenül attól, hogy az Instagram-bejegyzés, a cím vagy a Facebook vagy a Pinterest fotója. Az eszköz zökkenőmentesen készült, és csak pozitív véleményekkel rendelkezik. A Lightroom-hoz képest nagyon hasonlóak.

A „Javítások” eszköz ugyanolyan stílusban készül, mint a „Looks”. 5 eszköz áll a rendelkezésére, nevezetesen: fény, szín, effektusok, részletek és osztott hang. Emellett a Photoshop Express online alkalmazás egy adott elemének, mondjuk a „Világos” kiválasztásával hozzáférhetsz egy részletesebb beállításhoz, amely magában foglalja az expozíciót, a kontrasztot, az árnyékokat és egyebeket.

Az egyes eszközök szabályozásához van egy csúszka, amellyel könnyen beállíthatod a hangot, vagy beállíthatod az expozíciót. Most gondolhatod, hogy a csúszka nem ad meglehetősen pontos eredményt. Igazán szólva, én is így gondoltam, amíg meg nem próbáltam. Nagyon lenyűgözött, mivel ennek a csúszkának a pontossága a legmagasabb szinten hangolódik és csiszolható. Bár az eszközök nem kínálnak pontosabb beállítást, mint az Adobe Photoshop on-line, az elegendő kisebb javításhoz vagy a kezdeti kép retusáláshoz.

Következő a „Spot Heal” eszköz.

Az eszközt a háttér elmosására fejlesztették ki, de ebben az esetben észleltem néhány működési hibát. Az eszköz rosszul működött, és néha nem hajtotta végre a feladatát.

A „vörös szem” eszköz teszteléséhez kifejezetten egy fényképet használtam, amelyre szüksége van erre a képfeldolgozásra. Kétféle eszköz létezik az ilyen képek retusálásához: emberek és háziállatok. Ez egy nagyon jó megoldás, mivel vannak esetek, amikor az állati fotók szintén szemkorrekciót igényelnek.
Egy kattintással kiküszöböltem a vörösszem-hatást. Az Adobe jelentősen leegyszerűsítette ezt a módot. Most nem kell kiválasztani a problémás szemfelületet. Csak egyszer kell rákattintani, és az Adobe Photoshop Express szerkesztő automatikusan alkalmazza a módosításokat.

Az Adobe Photoshop Express legújabb eszköze a „Borders”. Háromféle típusban kapható: alap, élek és keretek. Mint a többi eszköz esetében, nyiss meg egy szerszámot, amely mintegy 10 különböző képváltozatot és egyéb hatást ajánl.

Ez egy nagyon érdekes eszköz, amely különféle keretek gazdag választékát kínálja, amelyek néha segítenek a fotó díszítésében.
A fénykép retusálása után a szerkesztő felajánlja, hogy mentsd el a merevlemezre, küldd el levélben, vagy ha akarod akár azonnal ki is nyomtathatod. Ne feledd, hogy a szerkesztőt nem úgy tervezték, hogy RAW fájlokkal dolgozzon, csak a jpg. Ezért mentheted el a képet csak egy formátumban.

 

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar Photoshop – Összefoglaló

A Photoshop Express egy ingyenes asztali fotószerkesztő az Adobe Co.-től. Alapvető eszközökkel van felszerelve a képszerkesztéshez: szűrők, effektusok, színbeállítás és szöveges munka. A Photoshop alternatív programjai a Gimp, a Pixlr és a Pain.NET.

Adobe Photoshop Express Mobile

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar photoshop-Kepszerkeszto.com - 1

Az alkalmazás elérhető okostelefonokhoz és táblagépekhez Android, iOS és Windows rendszeren. Ez az egyik legjobb ingyenes mobil fotószerkesztő, szorosan integrálva az Adobe Photoshop iCloud programba. A PC-s verzióhoz hasonlóan teljesen ingyenes.

Vizsgáljuk meg az Adobe Photoshop Express-et részletesen. A kezdőképernyőn 4 gomb található: kamera, galéria, Creative Cloud és CC könyvtárak. A helyi menü információkat tartalmaz az alkalmazásról és a beállításokról, amelyben az egyetlen „Tippek megjelenítése” opció található. Ha rákattintasz, ismét megjelenik a felbukkanó ablakok magyarázatokkal, mint az első futó programnál. Valójában ennyi. Más beállításokat nem módosíthatsz.

 

Most vizsgáljuk meg a fő szakaszokat.

A fotó feltöltése után az Adobe Photoshop Express szerkesztőbe kellemes és intuitív módon érthető felületet láttam. Ugyanazok az eszközök és funkciók, mint a PC régebbi verziójában. A Photoshop Express hasonló eszközkészletet biztosít, nevezetesen: Looks, Crop, Corrections, Spot Heal, fix red eye and Borders, de ebben a szerkesztőverzióban szövegesen is dolgozhatsz.

A szűrők részletes vizsgálatát követően teljesen ugyanazt a készletet láttam, amely 7 szűrőből áll a különböző üzemmódokhoz, amelyek mindegyike kb. 10 kiegészítő hatással rendelkezik. Ugyanaz a csúszka található a pontosabb kézi szűrőbeállításokhoz.

A „kivágás” eszközzel hasonló helyzetet láttam. Ugyanazok a szolgáltatások, amelyek az eszköznek a PC-s verzióban vannak – a kép kibontása és megjelenítése, a fénykép kivágása a kívánt formátumra, még a határozott közösségi hálózathoz is. Használhatod az automatikus módot is. Kipróbáltam, és nem találtam problémát. Megfelelően igazítja a képet. Az egyetlen különbség az, hogy a mobil verzióban minden további bővítőhelyekre van felosztva a nagyobb kényelem érdekében.
A következő eszköz a „Javítás”, amely lehetővé teszi a fény, hang, expozíció, árnyékok és egyéb paraméterek beállítását.

Az eszköz teljesen megegyezik a Photoshop ingyenes PC verziójával. A kontraszt kiválasztása után kapsz egy csúszkát a pontosabb beállításokhoz és az automatikus üzemmódhoz. Mellesleg, ebben az esetben nem tetszett az automatikus mód. Több mód, a színjavítás, az árnyékok és az expozíció tesztelése után láttam, hogy a kép inkább romlott, mint javult. A PC-s verzióban nem volt ilyen probléma.

A „Spot Heal” eszköz lehetővé teszi a háttér elmosódását vagy a felesleges tárgyak eltávolítását. Megpróbáltam eltávolítani a buszon lévő matricákat és a csövet. Csakúgy, mint a PC-s verziónál, meg kell állítani a csúszkát (az érték kissé meghaladta az átlagot), és rá kell kattintani a képernyőre a megfelelő helyen. Szó szerint néhány kattintással megszabadultam a felesleges tárgytól. Nagyon örültem annak, hogy az eszköz működik, bár vannak kisebb torzulások. Ha emlékszel a PC-s verzióra, több probléma merült fel.

 

A Photoshop Express online iPhone verziója tartalmaz egy „Szöveg” eszközt is.

Ez az első különbség a PC-alkalmazástól. Csak pozitív Adobe Photoshop Express szerkesztő áttekintést hagytam erről az eszközről, mivel még soha nem láttam ilyen bonyolult beállítást egyetlen, még fizetett fotó-retusáló programban sem. Elsődlegesen számos szöveges stílus / típus létezik, amelyeket a fotóra alkalmazunk. Ezután kiválaszthatod a betűtípust. A szerkesztőnek hatalmas számú betűtípusa van, szinte mindaz, ami a teljes értékű Adobe Photoshop CS6-ban található. Bármelyik kiválasztásakor csúszkát kapsz a betűkészlet méretének beállításához.

Ezután ki kell választani a színt egy változatos gyűjteményből. Ezt csúszkával lehet beállítani. Nagyon meglepett, hogy pontosabb színbeállítást láttam, nevezetesen a színpalettát. Manuálisan kiválaszthatsz egy színt, hozzáadhatod azt a könyvtárhoz, vagy – ahogy korábban említettem – ez az alkalmazás szinkronizálva van az Adobe Cloud-lal – töltsd le a korábban használt, például a Photoshop vagy a Lightroom PC-s verzióját. A Photoshop iPhone alkalmazásának utolsó eszköze lehetővé teszi, hogy matricát, keretet vagy érdekes szegélyt adjon hozzá a képhez. Időnként a képet szórakoztatóvá és vonzóvá teszi.

A fénykép retusálása után mentheted azt okostelefonodra vagy táblagépedre, feltöltheted egy közösségi hálózatba, hozzáadott hashtagekkal, elküldheted e-mailben vagy a Cloud Storage-ba.

Az ingyenes Adobe mobilalkalmazás használata után csak pozitív benyomásom volt. Először is, hatalmas számú szűrő, effektus, árnyék szabályozása, expozíció, színjavítás stb. Másodszor, bár a mobil alkalmazás ingyenes, nem rendelkezik hirdetéssel, amely a többi ingyenes képszerkesztőhöz képest hatalmas előnye. Ez az alkalmazás támogatja a RAW fájlokat. Soha nem találkoztam a mobil szerkesztőkkel ezen fájlformátum támogatásával. Szoros integráció az Adobe Cloud Storage szolgáltatással. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás mind a kezdők, mind a profi fotósok számára.

 

Használni szeretnéd az Adobe Photoshop Express programot?

Képszerkesztő program letöltése ingyen magyar photoshop: Kétségtelen, hogy az Adobe Photoshop Express szerkesztő az egyik legjobb fotóretusáló program, de ez csak a mobil verzióra vonatkozik. Sajnos a PC-s verzió nem rendelkezik elegendő eszközzel. Nem fogsz látni maszkokat, rétegeket, ecseteket és sok más funkciót, amelyek a többi ingyenes, teljes értékű képszerkesztőben vannak.

Vegyük a GIMP-t összehasonlítás céljából. Ez egy teljesen ingyenes PC-alkalmazás, azonban funkcionalitása és képességei meghaladják a Photoshop Express alkalmazást. Természetesen az Adobe Photoshop Expressnek joga van még ebben a formában is létezni, és biztos vagyok benne, hogy megtalálja a felhasználókat. Személy szerint szeretnék több eszközzel rendelkezni.

Korábban már említettem, hogy csak az Adobe Photoshop Express iPhone pozitív véleménye és gondolataim vannak. Ez az egyik legjobb mobil alkalmazás, amelynek egyszerűen nincs versenytársa mind a szabad, mind a fizetett piaci szegmensekben. Mindegyik eszköz szinte tökéletes bemutatása, kiváló és kellemes kialakítás, kompatibilis a Cloud Storage szolgáltatással és nincs reklám.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...