A legjobb képszerkesztő telefonra TOP10-es lista

Adobe Lightroom képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

 

A mai okostelefon kamerák még soha nem voltak ilyen jók és a megfelelő képszerkesztő telefonra képes a fotóidat a következő szintre emelni. Cikkünkben összeszedtük a legjobb Android és iPhone képszerkesztő alkalmazásokat, hogy neked már csak a legjobb témát kelljen megtalálnod…

 

A legjobb képszerkesztő telefonra TOP10-es lista

Az okostelefon-kamera technológiája továbbra is elképesztő módon fejlődik. A gyenge fényviszonyok, a portré módok és az expozíció, amelyek figyelembe veszik a jelenet típusát, mostantól szabványosak az Androidokon és az iPhone készülékeken.

A közép-felső kategóriás okostelefon-kamerák sokat tesznek annak érdekében, hogy a megvilágítás, a fókusz és a színek jól nézzenek ki a fényképeken. De még mindig nem tökéletesek és vannak olyan hatások, amelyek nem alkalmazhatók a megfelelő Android, vagy az iPhone alkalmazás nélkül…

Lássuk hát, hogyan, illetve milyen alkalmazásokkal javíthatjuk fel képeinket:

 


#1. Adobe Lightroom képszerkesztő telefonra

Adobe Lightroom képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes, havi 9,99 USD prémium előfizetés / Android, iOS

Az alkalmazás ingyenes és iPhone készüléken nyers kamerafájl-képességet biztosít – amit nem kapsz meg az alapkamera alkalmazás segítségével. Be kell jelentkezned, és Adobe, Facebook vagy Google fiókkal.

Az ingyenes alkalmazás segítségével fényképeket készíthetsz és szerkeszthetsz. A felvételkészítéshez az alkalmazás manuálisan szabályozza a világítást és a fókuszt. A szerkesztéshez megkapod az elvárt általános világítási és színbeállításokat, még görbéket is.

A mobilalkalmazás még lencse-profilon alapuló korrekciókat is tartalmaz, a geometria és a matrica javításához, bár nem talált profilt a Samsung Note 8 lencséjéhez. A szervezeti eszközök közé tartozik a csillagbesorolás, a kiválasztás és elutasítás, valamint a kulcsszó címkézése.

Ha helyi beállításokra, arcfelismerésre, vagy felhő szinkronizálására van szükséged, elő kell fizetned a Lightroom CC-re, amely terata byte felhő tárolására szolgál a képekhez.


#2. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes / Android, iOS, Windows

Egy másik képszerkesztő telefonra, a Photoshop Express nem olyan, mint a teljes asztali Photoshop alkalmazás, de rengeteg képszerkesztő képességet kínál. Ez inkább az átlag felhasználóknak szól, ellentétben a professzionális Lightroom-al.

A Photoshop Express lehetővé teszi kollázsok készítését, valamint dekoratív matricák és szöveges átfedések alkalmazását a képekre – ez a mém tényező. Lehetővé teszi nemcsak a vörös szem, hanem a természetellenesen kék vagy zöld szem javítását is.


#3. Apple Photos

Ingyenes / iOS

Az Apple Photos csak az iPhone készülékekre korlátozódik. Még az iPhone Élő fotóival is olyan dolgokat hajt végre, amelyeket nem tehetsz meg semmilyen más alkalmazásban. Például az Apple Photos képes egy élő fényképet időcsúszássá, visszapattanássá, vagy hurkossá változtatni.

Az expozíció, a kontraszt, a kiemelések és az árnyékok korrekciói mellett az alkalmazás Brilliance vezérlést is kínál. Az alkalmazás kilenc kiváló minőségű előre beállított szűrőt is tartalmaz.


#4. Flickr képszerkesztő telefonra

Flickr képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes / Android, iOs

Igaz, hogy a fotómegosztó szolgáltatás már nem kínál ingyenes tárhelyet, de ingyenes képeket igen. Ez az egyik legjobb fotószerkesztő alkalmazás, amellyel portálként szolgál a még mindig hatalmas fotó-közösségi hálózathoz.

Kapsz egy jó automatikus javítás eszközt az összes szokásos beállítással – kivágás, fényerő, kontraszt, fehéregyensúly -, de van még szerkeszthető hisztogram nézet is. Mint a legtöbb képszerkesztő alkalmazásunknál, a Flickr alkalmazás lehetővé teszi a képek készítését is, de a legtöbbel ellentétben engedélyezhető javítószűrőkkel is fényképezhetsz.

A szűrők még matrica, dőlés-eltolódás, színszakítás és kopott textúra-effektusok alvezérlőit is tartalmazzák.


#5. Google Photos

Google Photos képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes / Android, iOS

 

A Google Fotók -ban tizenkét szűrő segíthet az indulásban, de olyanokat is találhatsz, mint a Deep Blue vezérlés a tengerekhez és az égbolthoz, valamint a Pop vezérlés az élesség és a kontraszt érdekében.


#6. Instagram képszerkesztő telefonra

Instagram képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes / Android, iOS, Windows

A legtöbb ember már telepítette ezt a világhírű fotós közösségi hálózatot a mobiljára. A közismert szűrők mellett az Instagram néhány nagyon hatékony, de könnyen használható képszerkesztő eszközt is tartalmaz.

Az automatikus szintezés, a kiemelések, az árnyékok és még a dőlés-eltolás – valójában szelektív fókuszáló eszköz – sugárirányú és lineáris opciókkal egyaránt – segítségével az Instagram messze túlmutat a szűrőkön, a szelfiken és a mémeken.


#7. Microsoft Pix képszerkesztő telefonra

Microsoft Pix képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes / iOS

Noha a Microsoft Pix alkalmazás inkább a képek készítéséről szól, néhány jó dolgot csinál a művészi AI szűrőkkel is. Ezenkívül automatikusan javíthatod, kivághatod és szegélyeket adhatsz hozzá a fényképeidhez.

Mivel a beépített kamera funkciója 10 képet készít, kiválasztja a legjobbat, eltávolítja a zajt, világosabbá teszi az arcokat és javítja a hangszínt és a színt – az alkalmazásban történő fényképezés után nem kell sokat szerkesztened!


#8. PicsArt képszerkesztő telefonra

PicsArt képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes, havi 7.99 USD prémium előfizetési lehetőség / Android, iOS, Windows

A PicsArt a fotóalkalmaz szinte minden képszerkesztő funkcióval rendelkezik, amelyre szükséged lehet, beleértve a Photoshop-os dolgokat, például a rétegeket és a maszkokat. A teljes alkalmazás havi előfizetésenként 7,99 USD, de mégis rengeteg lehetőséget kapsz ingyen.

Az alapokon kívül a PicsArt arcszabályozást, matricákat, szöveges átfedéseket, szegélyeket, lencsefényeket, kereteket és teljes rajzképességet nyújt. És néhány más választásunkhoz hasonlóan az alkalmazás büszkélkedhet saját fotó- és művészeti megosztó közösségével.


#9. Prisma képszerkesztő telefonra

Prisma képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes, havi 4.99 USD prémium előfizetési lehetőség / Android, iOS

Ez a független orosz programozótól származó alkalmazás néhány évvel ezelőtt nagy slágert tett az AI szűrőkkel, amelyek átalakítják képeidet, hogy figyelemre méltóan hasonlítsanak egy Picasso, Van Gogh vagy Mondrian stílusú festményre. Ezt követően számos más alkalmazás is hozzáadott hasonló funkciókat, de a Prisma az eredeti, és még mindig lenyűgöző.

A szűrőket felhőben alkalmazzák. A művészeti szűrők mellett a Prisma a fotószerkesztés alapjait is tudja, például az expozíciót, a telítettséget és a matricákat.


#10. VSCO App

VSCO App képszerkesztő telefonra - kepszerkeszto.com

Ingyenes, évi 19.99 USD prémium előfizetési lehetőség / Android, iOS

Nagyon sokféle szerkesztőeszközt kapsz, beleértve az expozíció, a kontraszt, a kivágás, az élesítés, a telítettség, a kiemelések, az árnyékok, a bőr tónusát, a szemcsézet és az elhalványulást.

A VSCO fizetett opciója (19,99 USD évente) hozzáadja a Borders és a HSL kiigazítását, valamint exkluzív presetekkel, korai hozzáféréssel az új funkciókhoz, fotóverseny kihívásaihoz és a videó szerkesztéshez. A VSCO alkalmazás egy kapu is egy újabb fotóalapú közösségi hálózathoz, amely érdekes művészeti alkotásokat tartalmaz.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...