A legjobb ingyenes képszerkesztő programok

A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

 

A 9 legjobb ingyenes képszerkesztő Windows és Mac rendszerre: Tudtad, hogy az emberek 68% -a szerkeszti profilképét, mielőtt feltöltené? Személyes használatra vagy üzleti célokra, ha nem csinálunk menő képeket, akkor nem fog senki felfigyelni rá.

A jó hír az, hogy rengeteg INGYENES fotószerkesztő megtalálható online. Természetesen, a nagyszabású vállakozásoknak érdemes inkább belefektetniük egy Photoshopba. Ha csak alapvető szerkesztésre van szükséged, próbálkozz a következők egyikével.

 

A 9 legjobb ingyenes képszerkesztő Windows és Mac

MEGJEGYZÉS: A képszerkesztő programok mindegyikének különféle lehetőségeid vannak illetve különböző nehézségi fokúak. Ha kezdő vagy, olvasd el figyelmesen és keresd meg a számodra legmegfelelőbbet.

 


#1 – Fotor – Talán a legjobb ingyenes képszerkesztő

Fotor – Talán a legjobb ingyenes képszerkesztő

A Fotor rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket általában a drága fényképezőgép-szerkesztő szoftverekben találsz, de nagyon egyszerűen használható.  És minden megtalálható róla a neten. Olyan könnyű javítani a fotókat, szinte nevetséges. 13 különféle egygombos lehetőség van, így az összes leggyakoribb fotójavítás elvégezhető emberi erőfeszítések nélkül.

Ha nem fotószerkesztőt keresel de nagyszerű képeket akarsz készíteni, akkor a Fotor a legjobb szerkesztő. Ezért raktuk be a legfontosabb helyre a következő szintén remek elé (a következő), mert a legtöbb fotószerkesztő alkalmazást kereső ember kezdő, tehát a legkényelmesebb lehetőséget választottuk.

 

Csak azért, mert kényelmes, még nem jelenti azt, hogy nem képes elképesztő fényképeket készíteni. Ennek ellenére a Fotornak csaknem annyi szolgáltatása van, mint a második helyezettnek, tehát, ha komoly fotójavításokat szeretnél tenni, akkor lépj a követzkezőre.

Előnyök:

 • Nagy teljesítményű és könnyen használható
 • Az egygombos fejlesztések ostobán egyszerűek
 • Nagyon jól néz ki, és intuitívnak érzi magát

Hátrányok:

 • A hirdetések idegesítő
 • Nem olyan nagy teljesítményű, mint a bonyolultabb szoftverek

 


#2 – Gimp

Gimp - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

A Gimp az online legnépszerűbb ingyenes fotószerkesztő. És ha nagyon megfogott, szinte biztos, hogy a Photoshop-ot vagy valamely más szuper drága szerkesztőt használtad.

A lista többi programjával ellentétben a Gimp több, mint egy képszerkesztő program. Ez egy „képmanipulációs program”. Ez a legkifinomultabb képszerkesztő az interneten. Ezt több tudós, grafikai tervező, illusztrátor és a wannabe Instagram-modell használja, mint bármelyik másikat.

 • Fotómanipuláció: Retusálás, szerkesztés, visszaállítás – az egyetlen ami korlátozhat: a fantáziád.
 • Grafikai tervezés: Ikonok, grafikai elemek és képek létrehozása.
 • Eredeti mű: A művészek szeretik, hogy a Gimp lehetővé teszi számukra, hogy igazán egyedi művészeteket készítsenek.

A Gimpnek hatalmas előnye van a versenytársakkal szemben is: folyamatosan fejlődik.

A Gimp-ökoszisztéma funkcionalitását emberek ezrei folyamatosan bővítik azáltal, hogy minden nap új és izgalmas képességeket vezetnek be. A Gimp-ben semmi sem lehetetlen. Az egyetlen ok, amiért nem az 1. számú, az, hogy egy kicsit nehéz a használata.

 

Előnyök:

 • Páratlan tulajdonságok
 • Alapvetően Photoshop, de INGYENES
 • Nagyszerű UX Mindig fejlődik

Hátrányok:

 • Nehéz hozzászokni (de érdemes időt fordítani a tanulásra)

 


#3) Inpixio Photo Clip – Szuper egyszerű.

Inpixio Photo Clip - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

Professzionális szerkesztés percek alatt. Az Inpixio egy nagyon biztos, fodródás nélküli fotószerkesztő, amely minimális erőfeszítéssel készíti a fényképeket a POP-ról, és nem igényel műszaki ismeretet vagy szerkesztési készséget. Az összes szolgáltatás elérhető az INGYENES verzióban, és nincs olyan bosszantó hirdetés, amely emlékezteti Önt a frissítésre, tehát a felhasználói felület ponton van.

A fényképek hőmérsékletének, árnyalatának, expozíciójának és egyéb aspektusainak módosítása olyan egyszerű, mint a sáv húzása. Egy másik fantasztikus szolgáltatás az „előtte és utána” nézet, amely lehetővé teszi a fényképek módosításait. Ily módon élvezheted a csodálatos szerkesztési képességeket, amelyeket éppen elkészítettél.

Az eszköz nem túl nagy teljesítményű, de tökéletes, ha továbbfejlesztett fényképeket töltesz fel a közösségi médiába, vagy megmutatod utazási fényképeidet barátaid számára az Instagram-on. Az InPixio Photo Clip egy megbízható, ingyenes eszköz, amellyel szöveget adhatsz a képekhez.

Előnyök:

 • Könnyen kezelhető
 • Kedvezően hatékony egy egyszerű szerkesztő számára
 • Csatlakozik a Facebook-hoz

Hátrányok:

 • Nem túl erős
 • Nem professzionális szerkesztő

 


#4) BeFunky – A móka a középső neve

BeFunky - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

A BeFunky csak azért került be a listába, mert személyesen nagyon szeretjük. Ez egy fantasztikus online és mobil képszerkesztő. Azt mondják, hogy ez a legjobb online fotószerkesztő. Nem értünk egyet, de szeretjük a szokatlan hozzáállását! Szórakoztató, egyszerű és nagyon átfogó. Van egy dolog, ami bárhová máshova nem juthat el: a világhírű CARTOONIZER!

Íme, amit szeretünk a BeFunky-nál:

 • A móka: A móka a középső neve. Szerkesztőjüknek a Cartoonizer, az olajfestmény és a pop art effektusok vannak, valamint extra érzelem, amelyet fényképeidhez adhatsz, például kalapok, kézzel rajzolt grafikák, szakállok, ékszerek és képkeretek.
 • Egyszerű: a BeFunky alapvetően a Photoshop mindennapi emberek számára. Használatához nincs szükséged műszaki vagy grafikai tervezési tapasztalatra.
 • Erőteljes: a BeFunky az egyik legerősebb online és mobiltelefon-szerkesztő. Rendszeresen lenyűgöző, professzionális fotókat készíthetünk vele.

 

Olyan egyszerű, mégis olyan erős. Olyan erős, mégis olyan vicces. Töltsd le az alkalmazást, és kezdj el szórakozni, és készíts dilis fotókat magadról és barátaidról rajzfilmekként.

Előnyök:

 • Egyedi funkciók, például a rajzfilmkészítő
 • Erőteljes és egyszerű
 • Vicces

Hátrányok:

 • Nincs olyan sok funkció, mint a Gimpnál

 


#5) Photoshop Express – A legjobb ingyenes képszerkesztő

Photoshop Express - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

A Photoshop Express szinte az összes fotójavító képességgel rendelkezik és ingyenes. Az összes kéznél lévő kreativitás megkönnyíti és szórakoztatóvá teszi a fényképek laptopon, táblagépen vagy telefonon történő megtekintetését.

Néhány kedvenc funkciónk a következők:

 1. Vágás
 2. Egyenesítés
 3. Forgatás
 4. Nyers fotó tamogatás
 5. Vörös szem eltávolítás
 6. Folt eltávolítás
 7. Világosság, kontraszt, árnyékvezérlés
 8. 45 különböző effekt
 9. 15 keret

Támogatja a kollázsokat is, így az összes utazási fotót azonnal feltöltheted a Facebook-ra. Természetesen a hátránya, hogy nem rendelkezik a Photoshop pro összes csodálatos funkciójával. Nem olyan átfogó, mint a Gimp, és nem olyan kényelmes, mint a Fotor. És ez biztosan nem olyan szórakoztató, mint a BeFunky, tehát ezért kapta a 4. helyet.

Nagyon jó a gyors fotózáshoz / javításokhoz, és nagyszerű UX-vel rendelkezik. Ráadásul az igazi Photoshoper-ként érezheted magadat.

 

Előnyök:

 • Azonnal feltölthető fényképek a közösségi médiába
 • Egygombos fejlesztések laptopokon, táblagépeken, telefonokon
 • Olyan mint a photoshop

Hátrányok:

 • Nem olyan átfogó, mint a GIMP, vagy olyan kényelmes, mint a Fotor

 


#6) Canva– Messze a legegyszerűbb

Canva - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

Ha néhány fényképet kell gyorsan feltöltened, akkor a Canva a képszerkesztő alkalmazás a legjobb számáodra. Szerkesztheted közvetlenül a böngészőből! Töltsd fel a képet, játsz a szűrőkkel, és töltsd le fotódat. Nagyon egyszerű!

A Canva elegendő funkcióval rendelkezik nagyszerű képek készítéséhez:

 1. Szűrők
 2. Fényerő/ szín beállítása
 3. Vágás
 4. Átméretezés
 5. Forgatás
 6. Tükrözés

Ez egy nagyon egyszerű fotószerkesztő, tehát ne várj sokat. A jó dolog az, hogy használhatod Mac-re vagy PC-re. Ha olyan gyors változtatásokat kell végrehajtanod, mint a kivágás vagy átméretezés, vagy csak szűrőt szeretnél hozzáadni, feltétlenül használd a Canvat. Egyébként válassz másik szerkesztőt.

 

Előnyök:

 • Messze a legegyszerűbb fotószerkesztő
 • Alapvető képszerkesztés gond nélkül

Hátrányok:

 • Amikor azt mondjuk, hogy alap, akkor az alapot értjük. A szűrők hozzáadása mellett kivágáson, átméretezésen és elforgatáson túl sok másra sincs lehetőség

 


# 7) Paint.net – Jobb, mint az MS Paint!

Paint.net - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

A Paint.net egy egyetemi projektként indult, amelyet a Microsoft vezet. Nos, a hallgató mester lett. Teljesen INGYENES, de olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek általában a drága képszerkesztő programokban találhatóak meg.

Az egyszerű, intuitív felhasználói felület megkönnyíti a képek javítását.

Előnyök:

 • Korlátlan funkciók
 • vicces pluginok és hasznos közösség
 • Ismerős felület

Hátrányok:

 • Opció túlterhelése
 • Túl bonyolult a kezdők számára
 • Időigényes szerkesztés

 


#8) Pixlr – A legjobb ingyenes képszerkesztő online

Pixlr - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

A Pixlr szórakoztató, mert két változatban érkezik: szerkesztő és Express. A fő verzió rendkívül egyszerű felülettel és rengeteg fantasztikus funkcióval érkezik, de ha csak játszani szeretnél, effektusokat hozzáadni vagy megváltoztatni a méretet, a Pixlr Express egy ingyenes online fotószerkesztő, 1 kattintással manipulálva. Mindössze néhány perc alatt becsúszhatsz egy új vadonatúj Ansel Adams-ra.

A Pixlr Express lehetővé teszi:

 • Hatások hozzáadása – Kávéfoltokat is hozzáadhatsz!
 • Manipulálni a telítettséget
 • Állítsd be az árnyalatot

Kedvenc funkciónk a „Grabber for Firefox” kiterjesztés. Legközelebb, amikor böngészés közben látsz egy képet, kattints a jobb gombbal, és azonnal hozzáadhatod azt a Pixlrhez szerkesztés céljából.

A Pixlr-el emellett kollázsokat is létrehozhatsz, és azonnal megoszthatod fényképeidet barátaiddal e-mailben, Instagramon és a Facebookon keresztül. A Pixlr alapvetően a közösségi média számára készült. Még egy Facebook-profilkép-sablon is van, amellyel elképesztő fényképeket készíthetsz az FB-profilhoz.

 

Előnyök:

 • Tiszta felület
 • Integrálódik a közösségi médiával az egyszerű megolsztás érdekében
 • Egy kattintással végzett manipulációk
 • Kollázsok

Hátrányok:

 • Nincs sok funkció
 • Bosszantó hirdetések

 


# 9) Ashampoo Photo Optimizer – Az egyik legjobb ingyenes képszerkesztő

Ashampoo Photo Optimizer - A legjobb ingyenes képszerkesztő programok - Kepszerkeszto.com

A Ashampoo nagyon jó fotószerkesztő szoftver, amelynek SICK szolgáltatása van a vállalkozások számára a közösségi médiában:

 • Tömeges fotószerkesztés.
 • Automatikusan érzékeli a tompa színeket a javítás érdekében
 • Azonnal kijavítja a rossz megvilágítást
 • Automatikusan optimalizálja a fehér expozíciót

FIGYELMEZTETÉS: Csak Windows esetén működik.

Ha rengeteg szekeszthető fotód van, akkor mindet bedobhatod az optimalizálóba, és dönthetsz úgy, hogy egyszerre elforgatod vagy tükrözheted. A színeket azonban egyszerre nem szerkesztheted. Ha azonban a tömeges szerkesztéseket és az automatikus javításokat egyesíted, az Ashampoo egy nagyszerű ingyenes fotószerkesztő, különösen a siető vállalkozások számára.

 

Előnyök:

 • Automatikus javítás
 • Fél tucat csúszka a fényképek optimalizálásához
 • Kötegelt szerkesztési beállítások
 • Tiszta felület

Hátrányok:

 • Nincs sok funkció
 • Nincs tömeges színbeállítás
 • Az automatikus optimalizálás nagyszerű, de hiányoznak olykor alapvető dolgok, fejlesztésre szorul

Ez a legjobb ingyenes online fotószerkesztők számára. Nincs ok arra, hogy pénzt költs, ha a professzionális minőségű fotók ingyenesek. A legjobb fotószerkesztő valóban megfelel az igényeidnek és képzettségi szintednek.

Ha csak alapvető fényképi érintésre van szükséged, a Soda PDF képes kezelni ezt az összes dokumentumban. Ha szupermodellnek kell kinézned, fontolj meg egy alternatívát!

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...