A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez

Fhotoroom - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

 

A 6 legjobb képszerkesztő Windows 10 rendszerhez, a Photoshop kivételével – Az elmúlt harminc év során a Windows OS minden új verziója új funkciókat hozott létre, amelyek új lehetőségeket kínáltak a PC-felhasználók számára. A Windows minden új frissítése egy kicsit megkönnyítette a fénykép szerkesztésének a feladatát, és ma a képek szerkesztése a Windows 10 rendszeren egyaránt egyszerű és szórakoztató.

Ha olyan hatékony eszközt keresel, amely lehetővé teszi a képek bármilyen módon történő manipulálását, de nem akarod használni az Adobe Photoshop alkalmazást, a megfelelő helyre jöttél, mert ebben a cikkben végig vesszük a Windows 10 legjobb képszerkesztő programjain.

 

1. rész: A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez kiválasztása

A képszerkesztő szoftver kiválasztásához sokféle tényezőt kell figyelembe venni, és a következő kritériumok alapján választottuk meg a Windows legfrissebb verziójának hat legjobb képszerkesztő programját.

 1. Modern és intuitív felület – A szoftver interfésze fontos, mivel ha a programban nem könnyű navigálni, néhány kevésbé tapasztalt fotószerkesztőnek sok idő lesz megtalálni a megfelelő eszközöket a fényképek szerkesztéséhez.
 2. Komplett szerkesztési funkciók – A fotószerkesztő, amely nem kínál sok lehetőséget, aligha nevezhető jó fotószerkesztő eszköznek, és ezért a szerkesztő által kínált szolgáltatások olyan kritériumok, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.
 3. Retusálás minimális erőfeszítéssel – A képszerkesztő folyamat időigényes, ezért listánk csak azon fotószerkesztő szoftverrel rendelkezik ami lehetővé teszi a fényképek könnyű szerkesztését.
 4. Megfizethetőség – Akármennyire nagyszerű az Adobe Photoshop, még mindig meglehetősen drága, és a szoftver ára mindig nagy szerepet játszik a megfelelő fotószerkesztő kiválasztásában.

 

2. rész: 6 legjobb képszerkesztő Windows 10 rendszerhez


1. Wondershare Fotophire Editing Toolkit

Wondershare Fotophire Editing Toolkit - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

Ár: 49,99 USD – korlátozott ideig érvényes ajánlat

Az összes Wondershare szoftver jól ismert egyszerűségét és könnyű használatát illetően, és a Fotophire fotószerkesztője semmi esetre sem kivétel. Modern és intuitív kezelőfelülete, az általa kínált eszközök száma, a fénykép szerkesztése a Fotophire segítségével egyszerű folyamat, ami arra utal, hogy ez a fotószerkesztő szoftver a legjobb alternatíva az Adobe Photoshophoz Windows 10 rendszeren.

A Fotophire által kínált lehetőségek egyszerűen megdöbbentőek, mivel ez a fotószerkesztő szoftver lehetővé teszi néhány kattintással a képek háttérének eltávolítását, objektumok törlését a háttér befolyásolása nélkül, vagy több mint 200 fotóeffektus, például szűrők, átfedések és keretek alkalmazását.

 • Előnyök: A szolgáltatások széles köre, amelyek lehetővé teszik a szoftver felhasználójának szinte az összes képszerkesztő feladat elvégzését.
 • Hátrányok: a Fotophire három különféle modullal rendelkezik, amelyeket külön kell elindítani, és a telepítés időt vehet igénybe.

2. Autodesk Pixlr

Autodesk Pixlr - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

Ár: Ingyenes

Ez az asztali alkalmazás először elérhetővé vált a Windows 8.1 számára. Az utóbbi években az egyik legjobb és legnépszerűbb opcióvá vált azoknak a PC-felhasználóknak, akik időt szeretnek megtakarítani a fotószerkesztés során. Az Autodesk Pixlr lehetővé teszi az összes alapvető képszerkesztő műveletet, például a képek kivágását vagy átméretezését.

Ezenkívül a Splash funkció lehetővé teszi a fényképek színének javítását, míg az Effect opció lehetővé teszi, hogy beállítsd az ezen alkalmazás segítségével szerkesztett képek hangulatát. Az Autodesk Pixlr kiváló lehetőség tapasztalatlan fotósok és fotószerkesztők számára, akik szeretnék megismerkedni a képszerkesztés világával.

 • Előnyök: A fénykép szerkesztése az Autodesk Pixlr segítségével minimális erőfeszítést igényel, és az alkalmazás ingyenesen letölthető.
 • Hátrányok: A fejlett képszerkesztő eszközök hiánya korlátozza a dolgok számát, amelyet ezzel az alkalmazással meg lehet tenni.

3. Fotor

Fotor - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

Ár: Ingyenes

Amellett, hogy az egyik legjobb online fotószerkesztő, a Fotor az Adobe Photoshop egyik legerősebb alternatívája a Windows 10 rendszeren. Ez a fotószerkesztő minden olyan eszközzel fel van szerelve, amelyre szükséged van egy tökéletes szelfi létrehozásához. A ránctalanítóval vagy a fogak fehérítése lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizd a fénykép legapróbb részleteit.

A fénykép szerkesztésének folyamatát leegyszerűsíti a lenyűgöző számú effektus, szegély és egyéb beállítás, amelyek hihetetlenül egyszerűen használhatók. A szoftver Pro verzióra való frissítése teljesen ingyenes.

 • Előnyök: Amellett, hogy mindenki számára elérhető, a Fotor egy képszerkesztő szoftver, amely lenyűgöző eszközöket kínál a képmanipulációhoz.
 • Hátrányok: A többrétegű képek létrehozása nehéz feladatnak bizonyulhat.

4. GIMP

Gimp - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

Ár: Ingyenes

Ha képzett fotós vagy grafikus vagy, akkor nagyszerű időt fogsz tölteni a program használatával, mert lehetővé teszi, hogy mentsd és megoszd a forráskódjában elvégzett újításokat. A Gimp vagy a GNU Image Manipulation Program korlátlan képszerkesztő lehetőségeket kínál, ami azt jelenti, hogy kísérletezéssel és fejlesztésével fejleszted képeidet.

Azonban a rengeteg lehetőség, amelyet ez a fotószerkesztő szoftver nyújt, túl sok lehet azok számára, akik csak egy gyors módot keresnek a fénykép szerkesztésére.

 • Előnyök: A fotószerkesztő szinte végtelen képszerkesztő lehetőségeket kínál, és lehetővé teszi még a saját grafika létrehozását a grafikai elemekkel.
 • Hátrányok: A Gimp nem egy egyszerűen használható szoftver.

5. Fhotoroom

Fhotoroom - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

Ár: Ingyenes

Mindenki, aki ezt a csodálatos alkalmazást tölti le a Microsft Store-ból, vizuálisan lenyűgöző fényképeket készíthet. A Fhotoroom számos képfájl-formátumot támogat, többek között RAW, TIFF vagy JPEG fájlokat.

A színértékeket a Színjavító és az Expozíció eszközökkel állíthatod be, míg a lenyűgöző mennyiségű HDR-szűrő lehetővé teszi a legjobb hangulat megtalálását az egyes alkalmazásokkal feldolgozott képeknél. A képek importálása ebbe a fotószerkesztőbe könnyű. Mivel a Fhotoroom Windows 10 verziója lehetővé teszi, hogy a képeket közvetlenül a merevlemezén lévő mappából húzd és dobd le.

 • Előnyök: Nem kell aggódnia, hogy hibákat követ el, mivel a Fhotoroom lehetővé teszi a kívánt műveletek visszavonását, és a teljes előzmények listáját is megtekintheted.
 • Hátrányok: A háttér eltávolító eszközök ritkák.

6. PicsArt

Picsart - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

Ár: Ingyenes

A PicsArt sokkal több, mint egy átlagos fotószerkesztő, mert olyan eszközökkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kollázsokat rajzolni, festeni és akár készíteni is. Ez az összes egy képszerkesztő alkalmazás a Windows 10 számára lehetővé teszi kettős expozíciós fényképek létrehozását, matricák használatát vagy szöveg hozzáadását a fényképekhez.

A PicsArt több mint ezer szerkesztő eszközzel van felszerelve, amelyek felhasználhatók bármilyen fénykép készítésére. Az alkalmazás letöltésével egy nagy közösség tagjává válhatsz, amely segíthet ötleteid a létrehozásában.

 • Előnyök: A PicsArt szórakoztatóvá teszi a képszerkesztést, és az általa biztosított eszközök lehetővé teszik a szabad kísérletezést.
 • Hátrányok: Alkalmazáson belüli vásárlások szükségesek, ha hozzáférést szeretnél kapni az alkalmazás által kínált összes eszközhöz.

Következtetés

A fényképezőgéptől függetlenül, a fényképezéshez használt, megbízható fotószerkesztő szoftverre lesz szükséged a képek szerkesztéséhez. A Windows 10 összes fotószerkesztője, amelyet a cikkben megemlítettünk, jó alternatívát jelent az Adobe Photoshop számára. Emellett olyan fotószerkesztő eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik lélegzetelállító képek készítését.

Bónusz:

Fotók használata diavetítéshez: A Fotophire Slideshow Maker, egy könnyen használható, de hatékony diavetítés készítő program, három egyszerű lépésben segít fotó vagy videó diavetítés készítésében. A program segíthet abban, hogy a munkát könnyen elvégezd, és 26 sablont kínál.

Ebben a részben megmutatjuk, hogyan lehet a Fotophire Slideshow Maker segítségével diavetítést készíteni részletesen.

 


Hogyan készítsen fotóbemutatót a Fotophire Slideshow Maker segítségével

Fotophire Slideshow Maker - A legjobb képszerkesztő Windows 10 -hez - Kepszerkeszto.com

1. lépés: Fotók vagy videók hozzáadása a Diavetítés készítőjéhez

 • Töltsd le és telepítsd a Fotophire Slideshow Maker programot a számítógépedre, majd indítsd el. Most hozzáadhatod fényképeket vagy videókat a prgoramhoz 3 módszerrel:
 • Húzd és dobd el a fényképeket vagy videókat közvetlenül a program ablakába.
 • Fotók vagy videók hozzáadásához kattints a programablak közepén lévő nagy + gombra.
 • Kattints a fájlok hozzáadása gombra a programablak bal felső sarkában, majd válaszd a Fotók vagy videók hozzáadása lehetőséget a fájlok hozzáadásához.
 • Miután hozzáadtad a fényképeket vagy videókat a program ablakához, a program megjeleníti az összes fájlt, és lehetővé teszi azok szerkesztését.

2. lépés: Válassz ki egy nagyszerű témát a Diavetítéshez

Miután fájlokat adtál hozzá a programhoz, rákattinthatsz a jobb alsó sarokban lévő Next gombra vagy a felső középső téma gombra a témaválasztó szakaszba lépéshez. Kiválaszthatod a kívánt sablonokat, és a következő kategóriák közül választhatsz: Népszerű, Gyerekek, Születésnap, Család, Nyaralás és Memória.

3. lépés. Ments el vagy oszd meg a Diavetítést

Miután kiválasztottad a diavetítés témáját, elmentheted vagy megoszthatod a diavetítés videót. A Fotophire Slideshow Maker több videó formátumot biztosít a kimenethez, és lehetővé teszi a diavetítéses videó megosztását a YouTube-on egyetlen kattintással.

A Microsoft Visio kiváló alternatívájaként az Edraw Max széles körű diagramok készítését teszi lehetővé. Beleértve a folyamatábrákat, az alaprajzokat, a hálózati rajzokat, az ábrákat, a kapcsolási rajzokat és még sok minden mást.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...