A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak TOP20-as lista

A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak TOP20-as lista

 

Az ingyenes képszerkesztő oldalak, vagy fotószerkesztők tartalmazzák az összes alapvető funkciót, amelyekre a legtöbb felhasználónak szüksége van, hogy szerkeszteni és javítani tudja fényképeit és egyéb képeit.

 


Ingyenes képszerkesztő oldalak TOP20

Miért költenél több ezer forintot/több száz dollárt egy olyan teljes képszerkesztőre, mint az Adobe Photoshop? Az alábbi ingyenes online képszerkesztő oldalak, fotószerkesztők mindent megoldanak ingyen.

Lejjebb teljesen ingyenes képszerkesztő oldalak találhatók, néhány nagyon alapvető, de mindegyikük előnye, hogy nem igényel letöltést, mert bármilyen böngészőben működnek. Ezeknek a webhelyeknek a többségében nem is szükséges fiók létrehozása a képszerkesztő oldalak használatához.

A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak TOP20-as lista

Az ingyenes online képszerkesztő oldalak mókás funkciókat mutatnak ….

Például lehetővé teszik a vörösszem-hatás eltávolítását, kivágást, szűrő hozzáadását, klónbélyegzőt, színes kitöltést, varázspálca használatát, képek elmosását, szegély felhordását, szemhéj ragyogását, ráncok eltávolítását, smink hozzáadását , hajbarnulást alkalmazhatunk, átméretezhetjük, festékszórhatjuk, matricákat és formákat adhatunk hozzá, és még sok minden mást.

Amikor elmented a képet a fenti képszerkesztő oldalak egyikével, nem kell attól tartanod, hogy vízjelet vagy céglogót bélyegznek a kép sarkába, mivel ezek a webhelyek szabadon használhatók, és az eredeti képet érintetlenül hagyják az egész folyamat során.

 

A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak


1. Pixlr

Pixlr - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Rengeteg hasznos, könnyen használható funkció
+ Mozgasd az interfész elemeit a munka módjának megfelelően.

– A kép átméretezése trükkös lehet.
– Használat előtt le kell tölteni a matricákat, a szegélyeket és a betűkészleteket.

A képszerkesztő oldalak között a Pixlr rengeteg eszközt támogat, amelyek közül néhány általában csak az asztali szoftverekben található. Olyan felületet biztosít, amely könnyű, támogatja a teljes képernyős módot, és egyszerűen használható. Az eszközök, a rétegek és az egyéb beállítások rugalmasak, így elkészítheted saját egyéni munkaterületedet.

A rétegek stílusait, a szűrőket és a képkorrekciókat a Pixlr támogatja, valamint olyan eszközöket, mint például a vörösszem-eltávolító, a klónbélyeg, a szín kitöltése, a varázspálca kiválasztása és a vágás eszköz.

Használhatod a Pixlr Editor fejlett szerkesztést vagy a Pixlr Express az egyszerű változtatásokhoz és a gyors javításokhoz. Készíthetsz új képet egy üres vászonból, vagy feltöltheted sajátodat a számítógépéről vagy egy URL-ről. A szerkesztett képeket mentheted számítógépedre, vagy online a Pixlr-en.


2. iPiccy

iPiccy - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Intuitív felület.
+ Oszd meg képeidet közvetlenül a Facebook-on.

– Csak két formátumban ment.
– Nincs egyedi kollázs elrendezés.

Az iPiccy összes menüeleme a képernyő oldalán könnyen elérhető, így többek között alapvető és fejlett szerkesztő eszközöket is megtalálhatsz, mint például a kivágás, klón és élező eszköz.

Különféle feladatokhoz eszközök állnak rendelkezésre, például egy foltjavító eszköz, amely fényesebbé teszi a szemet, szempillaspirál hozzáadásához, a ráncok eltávolításához és még sok más. Lehetőség van a képek átfedésére is, megváltoztathatod a színegyensúlyt, kezelheted a rétegeket, megtekintheted a változások előzményeit, hozzáadhatsz ünnepi központú kereteket, textúrákat, kollázsokat építhetsz és még sok más.

Az iPiccy segítségével képet készíthetsz a semmiből, vagy szerkesztheted a meglévőket a számítógépről, egy távoli URL-ről, webkameráról vagy a Flickr-ből. A szerkesztett képeket mentheted a számítógépére vagy megoszthatod közvetlenül a Facebook-on.


3. Fotor

 - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Egy kattintással történő javítások.
+ Érdekes hatások.
+ RAW fájl konvertálás.

– Ad-támogatott.
– Nem lehet képet létrehozni a semmiből.

A Fotor fantasztikus felületet biztosít a fényképek online szerkesztéséhez. A képet egyetlen kattintással javíthatod, vagy kiválaszthatod az adott szerkesztési feladatot az adott módosítások végrehajtásához. Az alapvető eszközök, például a kivágás, a görbék szerkesztése, a hőmérséklet / telítettség / fényerő / árnyalat megváltoztatása és még sok más. Az effektusok alkalmazhatók egy képre is, például a klasszikus, a csempe, a hűvös, a vintage, a fekete-fehér és a színes splash stílusokra.

A Fotor segítségével képeket is hozzáadhatsz szegélyekhez, matricákhoz és szövegekhez. A Foto-ban szerkesztett képek menthetők számítógépére vagy a Tumblr-fiókra, megoszthatók a Twitter-en vagy megvásárolhatók a CanvasPop-on. A Foto egyes eszközei csak akkor működnek, ha ingyenes fiókot hozol létre.


4. Adobe Photoshop Express Editor

Adobe Photoshop Express Editor - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ A legtöbb fénykép javításához szükséges funkciókat kínálja.
+ Könnyen kezelhető.
+ Adj hozzá grafikus fejlesztéseket, például kereteket és buborékokat.

– Nem lehet szöveget hozzáadni.
– Nem használ rétegeket.
– A fejlettebb szolgáltatásokhoz a Creative Cloud tagság szükséges.

Az Adobe Photoshop Express Editor az Adobe ingyenes online fotószerkesztője. Noha az asztali Photoshop programok csak néhány alapvető tulajdonsága található meg ebben az online verzióban, mégis nagyon szép felülettel rendelkezik, és nagyon könnyű használni.

A két fő menüpont a Szerkesztés és a Dekoráció. Használhatsz olyan alapvető szerkesztési eszközöket, mint például a vörösszem-eltávolítás, a telítettség változásai és egyebek, valamint a képkorrekciókat és az effektusokat, például a fehéregyensúly, az égetés, a színárnyalat és a színváltozást.

Az Adobe Photoshop Express Editor segítségével szöveget, buborékokat, tapétákat, jelmezeket, kereteket és egyéb elemeket is hozzáadhatsz a képhez.
A teljes képernyős mód engedélyezett, ami jelentősen megnöveli a képernyő és az eszközök szerkesztési / megtekintési területét.

A képeket a számítógépről lehet hozzáadni, de csak akkor, ha JPEG, JPG vagy JPE formátumban vannak. Az Adobe Photoshop Express Editorból készített szerkesztés mentésekor az egyetlen mentési lehetőség a JPG.


5. Picozu

Picozu - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Tiszta felület.
+ Az automatikus mentés megakadályozza a munka elvesztését.
+ Munkalap lehet rétegekkel. Nincs szükség Flash-re.

– Néhány eszköznek nincsenek speciális beállításai.
– Ad-támogatott.
– A prémium verzió drága.

A Picozu tiszta felülettel rendelkezik, amely nagyon természetesnek tűnik. Támogatja a több lap megnyitását a különféle projektek számára, engedélyezheted az automatikus mentést, és lehetővé teszi a drag and drop elemeket.

Különböző módszerek vannak a képek importálására szerkesztés céljából, és a szokásos képfájl-formátumokon kívül az SVG és a PSD is támogatott. A Picozu olyan általános képszerkesztő feladatokat támogat, mint a szöveg és az alakzatok hozzáadása, a kép körülvágása, a vászon átméretezése, a szín kitöltése és az ecsetkefe.

Speciális funkciók is megengedettek, például a rétegekkel való munka, a tucatnyi szűrő alkalmazása és a nagyon speciális ecsetvonási beállítások módosítása, például a keménység, az áramlás, a tűrés és az alkalmazott kefe típusának megváltoztatása.


6. Photopea

Photopea - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Könnyen használható füles felület.
+ Nincs szükség Flash-re.
+ A Photoshop felhasználók sok ismerős műveletet találnak.

– Hirdetéssel támogatott (a prémium tagság megszünteti őket).
– Hiányzik a fejlett szűrők és műveletek.

A Photopea nagyszerű, ha fejlett online fotószerkesztőt keresel, amely lehetővé teszi a rétegekkel való munkát, támogatja a népszerű fájlformátumokat, és számos Photoshop-szerű eszközt tartalmaz.

Nulláról indíthatsz egy egyedi méretű vászonnal, vagy választhatsz egyet, amely különféle körülmények között tökéletesen működik, például: Facebook borítókép, Instagram kép, iPhone háttérkép, hirdetés vagy YouTube profilkép.

Van kiválasztó eszköz, mozgató eszköz, foltos gyógyító kefe, javító eszköz, ceruza, kefe, klón eszköz, gradiens eszköz, élező eszköz, elmosódás eszköz, foltos eszköz, szöveges eszköz, különféle formák, szűrők és még sok más.

A fényképeket importálhatod URL-címekből, a számítógépeden található fájlokból vagy egyenesen a webkameráról. A szerkesztés befejezésekor a fényképeket különféle formátumokba mentheted, ideértve a PSD, PNG, JPG, SVG, GIF, PDF, TIFF, PPM, ICO és egyéb formátumokat.

A Photopea a különféle projekteket külön lapokra rendezi a könnyű hozzáférés érdekében, és megváltoztathatod a témát az általános színösszeállítás gyors beállításához. Ezt a fotószerkesztőt ingyenesen használhatod felhasználói fiók létrehozása nélkül, ha nem zavarnak a hirdetésekk, vagy prémium fiókkal el is távolíthatod az összes hirdetést.


7. PhotoCat

PhotoCat - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Alapszintű szerkesztést, valamint sok effekt és retusáló eszközt kínál.
+ Az eredeti fényképet összehasonlítod a szerkesztett verzióval.

– Csak két formátumban ment.
– Csak a számítógépről importálhatod a fényképeket.

A PhotoCat egy ingyenes online képszerkesztő, amely valószínűleg megfelel a legtöbb ember igényeinek, mivel sokféle szerkesztési funkciót tartalmaz. Az alapvető szerkesztési eszközök közé tartozik a kivágás, elforgatás, fényerő, kontraszt, élesség, telítettség, színárnyalat és átméretező eszköz – mindent, amire szükség van a fotó alapvető változtatásainak elvégzéséhez.

Ha még többre van szükséged, rengeteg effektus közül választhatsz, és rengeteg retusáló eszköz közül választhatsz, mint például a folt eltávolító, spray-spray eszköz, karcsúsító funkció, a vörösszem-eltávolító eszköz és a szempillaspirál.

Rengeteg textúra és keret is alkalmazható egy képre, valamint szöveges eszköz, rengeteg kommentár-buborék és még sok más. Valószínűleg a PhotoCat kedvenc tulajdonsága az Összehasonlítás gomb, mert lehetővé teszi a kép előtte és utána egymás melletti megtekintését.

A PhotoCat-ban szerkesztett képet JPG vagy PNG fájlként mentheted. A fényképet megoszthatod a Facebook-on, a Twitter-en vagy a Pinterest-en is.


8. piZap

piZap - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Kicsi, de használható felület.
+ A közösségi média felhasználóinak leginkább megfelelő.
+ Tartalmaz mémkészítő eszközt.

– Csak a prémium verzió exportálhatja a kiváló minőségű képeket.
– Flash szükséges.

A piZap meglehetősen kicsi felülettel rendelkezik a fényképek szerkesztéséhez, de tartalmaz néhány jó funkciót. Szokásos és csillogó szöveget, matricákat és effektusokat adhatsz hozzá, beállíthatod az árnyalatot és a telítettséget, több képet befedhetsz, ecsettel festett, képet vághatsz, és alakzatokat adhatsz hozzá.

Van még egy kivágóeszköz, amellyel képeidet saját matricáiddal készítheted. Tölts fel képet egy különféle forrásból, például egy webkamerából vagy a számítógépről, és elmentheted olyan webhelyekre, mint a Twitter és a Facebook, vagy letöltheted számítógépedre.


9. Snapstouch

Snapstouch - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Jó a stílus gyors megváltoztatásához.
+ A fényképeket valósághű vázlatokké, rajzokké és festményekké alakítod.

– Lehet, hogy a 600 x 600 pixelnél kisebb képek nem jönnek jól ki.
– A kép mérete legfeljebb 3 MB.

A Snapstouch segítségével gyorsan megérintheted a képeket. Bár a többi képszerkesztő oldallal ellentétben, a Snapstouch csak néhány kattintásos effektusot biztosít, és nem tartalmaz konkrét szerkesztő eszközöket.

Kezd az egyik effektus kiválasztásával, mint például a vázlat, a festmény vagy a rajz, majd töltsd fel a képet, amelyre az effektus alkalmazandó. Módosítsd a hatás érzékenységét kedved szerint, majd töltsd le a képet a számítógépedre.


10. BeFunky

 

BeFunky - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Fotók importálása sok forrásból, és exportálása a közösségi média webhelyeire.
+ Sok szórakoztató effektus, amely tökéletes a közösségi megosztáshoz.

– Számos effektus és szegély fizetős verziót igényel.
– Internetkapcsolat szükséges.

A BeFunky egy újabb online fotószerkesztő, mellyel igazán könnyű dolgozni. Egy képet különféle webhelyekről, webkameráról vagy számítógépről importálhatsz a BeFunky-ba. Képek mentésekor a számítógépen kívül elküldheted azokat olyan webhelyekre is, mint a Twitter vagy a Tumblr.

Vannak címkék, hangulatjelek, rengeteg textúra és keret, egy szöveges eszköz, számos effektus, például olajfestmény és rajzfilmkészítő, valamint az összes alapvető szerkesztési és érintőeszköz. Van még egy Facebook Cover Cover Crop eszköz, amely a képet olyan méretre vágja le, amely ahhoz szükséges, hogy fedezeti képként felhasználhasd a Facebook-on.


11. Quick Picture Tools

+ Az eszközök sok speciális opcióval rendelkeznek.
+ Szöveges eszközt tartalmaz.
+ Könnyen kezelhető.

– Legfeljebb négy képet kombinálhatsz.
– Ad-támogatott.

A Quick Picture Tools a képek online szerkesztésének gyors módját biztosítja. Ha azonban szükséged van rá, ezen eszközök mindegyikéhez nagyon speciális beállítások vannak. A Quick Picture Tools alig több mint 10 szerkesztőeszközt kínál. Először válaszd ki egyet, majd tölts fel egy képet a számítógépedről.

Tegyük fel például, hogy a Lekerekített sarkok eszközt használod. Rengeteg beállítás van, például hogy mind a négy sarkot lekerekíteni szeretnéd, vagy csak néhányat. Megváltoztathatod a sarok százalékát kevésbé kerek effektus létrehozásához, megváltoztathatod a sarkok mögötti hátteret, opcionálisan hozzáadhatsz árnyékhatást, és átméretezheted a teljes képet. Hasonló beállítások vannak a többi eszköznél is.


12. BatchPhoto Espresso

+ Az importálás és az exportálás számos formátumát támogatja.
+ Kiváló eszköz a képek konvertálásához egyik formátumból a másikba.
+ Praktikus előnézeti funkció.

– Internetkapcsolat szükséges.

A BatchPhoto Espresso egy másik egyszerű fotószerkesztő. Vághatod, átméretezheted és elforgathatod a képet. Ezenkívül a fényképet kontraszt, fényerő, árnyalat / telítettség, zajcsökkentés és élező eszköz segítségét is használhatod. Végül hozzáadhatsz egy teljes képet, például olajfestéket.

A BatchPhoto Espresso számos népszerű formátumot támogat, például JPG, PSD, PNG, GIF és TIF. Ha készen állsz a kép mentésére a számítógépedre, tucatnyi formátum közül választhatsz.


13. Sumopaint

Sumopaint - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Támogatja a rétegek használatát.
+ Rengeteg fejlett eszköz és beállítás.
+ Nagy online közösség.

– Számos szűrő, beállítás és egyéb eszköz csak fizetett verzióval érhető el.
– A szülők és a tanárok számára aggodalomra ad okot a más felhasználókkal való interakció képessége.

A Sumopaint tömör, de jól szervezett felületet biztosít számos alap- és fejlett képszerkesztő feladat elvégzéséhez. A rétegeket a Sumopaint támogatja, valamint olyan műveleteket, mint a kép kivágása, forgatása és megfordítása. Az alapbeállítások támogatottak, például a fényerő / kontraszt megváltoztatása, a telítettség csökkentése, a színek és a hangok kiegyenlítése és így tovább.

Még olyan fejlett eszközök is vannak, mint a klónbélyegző, a színátmenet, a színes kitöltés, az ecset, a lasso és a varázspálca kiválasztása, a szöveg és az elmosódás eszköz.

Számos alakot is hozzáadhatsz a képhez. Számos szűrőt választhatsz, például 3D effektusok, elmosódás, textúra, élesítés és stilizálás. A képeket néhány különféle formátumban elmentheted a számítógépedre.


14.LunaPic

LunaPic - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Böngésző-integrációt kínál.
+ Megtakarítási formátumok tisztességes formátuma.

– Kevésbé intuitív, mint más választásoknál.
– Ad-támogatott.

Számos eszköz használható a LunaPic programmal, de ezek elérése nem olyan intuitív, mint a fenti webhelyek némelyike. A menük a képek beállítása és rajzolásához, valamint szegélyek, effektusok és animációk hozzáadása lehetséges.

Tölts be egy képet a LunaPicbe egy URL-címről, a Dropboxból, a számítógépedről, a Facebookból vagy a Google Drive-ból. A LunaPic hozzáadható a Firefoxhoz és a Chrome-hoz, így a képeket egyenesen a LunaPic-be is megnyithatod, hogy még gyorsabban szerkeszthetőek legyenek, mint a kézi feltöltés.

A képeket különféle helyekre mentheted, például Imgurba vagy a számítógépre, és több fájlformátumban, például GIF, ICO, JPG, PNG és AVI.


15. ImageBot

+ Képes sok grafikai elemet hozzáadni a fényképekhez.
+ Támogatja a rétegeket.
+ Importálás a Facebookból és más webhelyekről.

– Nincsenek méretező vagy deformáló szerszámok.
– Az interfész dátummal rendelkezik.

Az ImageBot egy újabb nagyszerű online fotószerkesztő. Ahelyett, hogy olyan eszközöket bocsátana rendelkezésre, mint egy kefe, ceruza vagy klónbélyegző eszköz, tonna matricát, formát és logót tartalmaz, amelyeket importálhat a fényképekre.

Mivel az ImageBot támogatja a rétegeket, több képet is hozzáadhatsz és kezelhetsz egyszerre, ami nagyon praktikus lehet.

A képek számítógépről történő importálása mellett az ImageBot lehetővé teszi képek hozzáadását egy Facebook albumból vagy URL-ből is. Az ImageBotban használt összes menü könnyen kezelhető, mivel a képernyőn húzva elkészítheted a legmegfelelőbb felhasználói felületet.

A szerkesztett képeket elküldheted az ImageBot-ból a Facebook oldalára, elmentheted őket egy Facebook fotóalbumba, vagy egyszerűen letöltheted számítógépedre. Elkészítheted a kép URL-jét, és felhasználhatod másokkal való megosztásra; hirdetések vagy zavaró ablakok nélkül jelenik meg.


16. Online-Image-Editor.com

+ Hasznos magyarázatok az egyes eszközökről.
+ Fotók importálása mind helyi, mind online forrásokból.

– Nincs előnézet a szerkesztések alkalmazása előtt.
– A rétegek nem támogatottak.

Az Online-Image-Editor.com egy másik ingyenes online képszerkesztő. Néhány különféle lehetőség közül választhatsz a képek feltöltésének módjáról, és akár egy képet is átméretezhetsz feltöltés közben. Az Online-Image-Editor.com számos eszközt tartalmaz, például az animáció támogatását, a kép konvertálását és a képek átfedését, és mellékeltek rövid leírást, amelyek segítenek megérteni szerkesztési céljaikat.

Egy dolog, ami nem tetszik az Online-Image-Editor.com webhelyen, az, hogy sok eszköz számára nincs élő előnézet, ami azt jelenti, hogy a hatás megnézése előtt alkalmazni kell egy szerkesztést.

Ezenkívül a rétegek nem támogatottak, azaz ha több képet használsz, akkor nem módosíthatod a helyzetüket, az átlátszóságot stb., Miután benyújtottad a kezdeti módosításokat. A képeket megnyithatod a számítógépről, egy URL-ről, a Facebookból és a Google Drive-ból. Amikor eljött az idő a kép mentésére, válassz egy mappát a számítógépeden, vagy egy helyet a Facebook vagy a Google Drive-fiókban.


17. Phixr

Phixr - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Intuitív füles felület.
+ Előnézet funkció.

– Egyes funkciók regisztrációt igényelnek.
– A legújabb szabványok szerint kissé nehéz

Még egy ingyenes online képszerkesztő áll rendelkezésre, a Phixr nevű. Szeretem a füles felületet, amelyet a Phixr használ, mivel megkönnyíti a különféle képek szerkesztését egyszerre, mint külön ablakok megnyitása.

Van néhány alapvető eszköz, majd néhány közepesen fejlett eszköz. Használhatsz vörös szem-eltávolítót, szöveg készítőt (rengeteg betűtípussal), kereteket alkalmazhatsz, objektumokat és szegélyeket adhatsz hozzá, üdvözlőkártyákat hozhatsz létre és még sok minden mást.

Alapszintű színszerkesztést is alkalmazhatsz, például a színárnyalat és a telítettség megváltoztatását, a kép élesítését, zaj hozzáadását / eltávolítását és még sok mást. Minden egyes használt eszköznél megjelenik egy előző és utáni kép, hogy megbizonyosodj arról, hogy a kívánt legyen, ami nagyszerű szolgáltatás, mivel a legtöbb online képszerkesztő eszköz nem teszi ezt.

Használd a számítógépről származó képet, egy URL-t, a Facebook-ot, a Flickr-t, a Google Drive-ot, a Photobucket-et vagy a Dropbox-ot a Phixr-en történő szerkesztéshez. A szerkesztés befejezése után a képeket mentheted a számítógépedre, e-mailben is elküldheted vagy különféle képtárhely-webhelyekre töltheted fel.


18. Ribbet

Ribbet - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Töltsön fel akár öt fényképet egyszerre.
+ Gyorsan és simán működik.

– Néhány szolgáltatás csak prémium fiókkal érhető el.
– Ad-támogatott.

A Ribbet egy ingyenes online fotószerkesztő, amely intuitív és könnyen használható felületet biztosít, amely egyszerű hozzáférést biztosít az összes eszközhöz, és a drag and drop funkciót is támogatja.

A fényképeket hozzáadhatod a Ribbethez a számítógépeden, egy URL-en, a Facebookon, a Google Fotókon vagy a Flickrön, vagy akár közvetlenül a webkamerádról is. Egyszerre akár öt képet tölthetsz fel az ingyenes fiókkal, vagy akár a prémiumfelhasználóként is feltöltheted a 100 fájlt. Megtalálható az összes alapvető szerkesztési eszköz, valamint matricák, effektusok, szöveg és keretek.


19. Editor.Pho.to

Editor.Pho.to - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Sokféle módon javíthatja és javíthatja a fényképeket.
+ Importálás közvetlenül a számítógépről vagy a Facebook-ról.

– Nem olyan erős, mint néhány más választás.
– Ad-támogatott.

A képeket gyorsan szerkesztheted online, a Editor.Pho.to segítségével. Az összes alapvető funkció megtalálható, így kivághatod, elforgathatod, színesítheted vagy élesítheted a képet, de vannak expozíciós és szöveges beállítások, amelyeket beállíthatsz.

Az effektusok eszköze lehetővé teszi a szépia, fekete-fehér, tilt-shift, matrica és egyéb effektusok azonnali alkalmazását a képre. Szeretem a kereteket és a textúrázó gombokat is, mivel ezek tényleg megváltoztathatják a felvételt anélkül, hogy erőfeszítéseket kellene tenned.

A képeket a számítógépről vagy a Facebook-ról készítheted, és közvetlenül beszúrhatod a Editor.Pho.To vászonra. Ha végzetél a szerkesztéssel, töltsd le a képet a számítógépedre vagy a Dropbox fiókra, vagy használd a nyilvános linket, hogy megosszd azt másokkal. A letöltési oldalon vannak megosztási linkek, így gyorsan megmutathatod a szerkesztett képet Twitter, Facebook, Google Plus, Pinterest és más közösségi média barátainak.


20. Pixenate

Pixenate - A legjobb ingyenes online képszerkesztő oldalak

+ Töltsön fel fényképeket mind helyi, mind online forrásokból.
+ Sok fejlesztés, mint például a fogfehérítés és a vörösszem-eltávolítás.

– Nem sokkal többet csinál, mint az alapok.
– Az interfész elavultnak tűnik.

A Pixenate a képszerkesztő oldalak egy ingyenes alternatívája, számos alapvető eszközzel, néhány szórakoztató effektusgal és néhány fejlett funkcióval.

Az alapvető képi manipulációk mellett, például a forgatás és a kivágás, effektusokat adhatsz hozzá, például lekerekített sarkokkal és beszédbuborékokkal. A fejlettebb funkciók közé tartozik a vonalak és formák rajzolása a képen, a vörösszem-hatás eltávolítása, a fehérítés a fogakkal, a kép színének beállítása és a kép kiegyenesítése.

A fényképet szerkesztheted úgy, hogy feltölöd a számítógépedről, egy URL-ről vagy a Facebook-fiókodról. Ha készen állsz a mentésre, válassz egy mappát a számítógépeden, vagy töltsd fel közvetlenül a Flickr-re.

Reméljük hasznosnak találtad a képszerkesztő oldalak top 20-as összefoglalóját.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...