Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen

Cikkünkben megnézzük, hogy melyik az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen. Az online platformok és az okostelefon-technológia exponenciális növekedésének következménye, hogy az utóbbi években szinte mindenki szívesen küld, megoszt és szerkeszt képeket legalább egy közösségi média csatornára.A legtöbbünknek komoly igénye van az általunk megosztott képek szerkesztésére és ennek legjobb eszköze egy szuper képszerkesztő online ingyen…


Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen

Számos ingyenes fotószerkesztő szoftver érhető el online, és őszintén szólva, ezek közül sok nagyszerű.

De honnan tudjuk, melyik eszközt használjuk? Melyik a legmegfelelőbb számodra?Annak érdekében, hogy megkönnyítsük választásodat, meg kell fontoljuk, melyik ingyenes online fotószerkesztőt kell használni, Néhány kedvencünket most megmutatjuk. Itt vannak, külön sorrendben, a Stikky Media öt legjobb online fotószerkesztője:


#1. BeFunky- képszerkesztő online ingyen

BeFunky - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

A BeFunky.com ugyanolyan vonzó vizuálisan, mint amilyen könnyen kezelhető. Az online szerkesztési oldal egyszerű, tiszta és szervezett, így ideális kezdő és köztes felhasználók számára. A BeFunky oktatóanyagai, szolgáltatásai és eszközei között történő navigálás egyértelmű folyamat, melyet könnyű követni.A BeFunky grafikai tervezési funkcióival is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a képek digitális másolat remekművévé alakítását. Ezenkívül a már megszeretett a „saját vízjel hozzáadása” is használható; egy olyan szolgáltatás, amely ideális a digitális tartalom márkázásakor.


#2. Gimp

A GIMP.org egy kakukktojás ebben a felsorolásban, hiszen nincs online képszerkesztői felülete, viszont egy nagyon hatékony és ingyenes eszköz, amely könnyen felveheti a Photoshop képességeit. A GIMP honlapja, a GIMP.org szerint: „A GIMP egy platformközi képszerkesztő, amely elérhető a GNU / Linux, OS X, Windows és más operációs rendszerek számára.”A GIMP-t nem kezdőknek tervezték, hanem az ipari szakemberek számára. Bónusz: ingyenesen használható és nyílt forrású technológia, azaz mindig ingyenes lesz.


#3. iPiccy

ipiccy - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

Az iPiccy.com az öt legjobb ingyenes online fotószerkesztő listájába való bekerülését a könnyebb használatának és könnyű megtanulásának köszönheti. Az iPiccy olyan népszerű funkciókkal rendelkezik, amelyek szórakoztatóvá teszik a képszerkesztést.Tippeik a kezdő és a köztes felhasználók számára relevánsak, lehetővé téve a navigációt és a munka gyorsabb elvégzését. Az iPiccy.com két kedves tippje a „fogfehérítő szerkesztő” és a „színjavítás”.


#4. InPixio

InPixio - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

Az első pillantásra az InPixio.com honlapján nehéz lehet megmondani, hogy van-e online fotószerkesztő ingyenes verziója. De van!

Az ingyenes verzió eléréséhez görgess le az alsó láblécre, és keresd meg a „Szoftverünk” címsort. A lista felénél félúton látni fogja az „ingyenes fotószerkesztő” szavakat.Az InPixio ingyenes fotószerkesztője egy szilárd platform, amely olyan alapvető szerkesztési eszközökkel rendelkezik, mint a kivágás, szűrők és effektusok, valamint több testreszabási lehetőséget kínál.


#5. Fotor

Fotor Photo Editor - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

A Fotor.com egy nagyszerű középkategóriás fotószerkesztő, amely ingyenesen használható. Könnyen használható, mint a GIMP, de nem olyan egyszerű, mint néhány kezdő opció, a Fotor egy nagyszerű képszerkesztő eszköz.Elég átfogó ahhoz, hogy megfeleljen sok szakember igényeinek, de költséges díjak nélkül, a Fotor kiváló lehetőség szabadúszóknak és grafikusoknak. Ha eljön az idő, amikor a Fotor ingyenes eszközei nem felelnek meg az igényeidnek, fontold meg a FotorPro-ra való feliratkozás lehetőségét. Fizetni kell egy FotorPro előfizetést, de megéri a kis beruházást. 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...