Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen

InPixio - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

 

Cikkünkben megnézzük, hogy melyik az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen. Az online platformok és az okostelefon-technológia exponenciális növekedésének következménye, hogy az utóbbi években szinte mindenki szívesen küld, megoszt és szerkeszt képeket legalább egy közösségi média csatornára.

A legtöbbünknek komoly igénye van az általunk megosztott képek szerkesztésére és ennek legjobb eszköze egy szuper képszerkesztő online ingyen…


Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen

Számos ingyenes fotószerkesztő szoftver érhető el online, és őszintén szólva, ezek közül sok nagyszerű.

De honnan tudjuk, melyik eszközt használjuk? Melyik a legmegfelelőbb számodra?

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük választásodat, meg kell fontoljuk, melyik ingyenes online fotószerkesztőt kell használni, Néhány kedvencünket most megmutatjuk. Itt vannak, külön sorrendben, a Stikky Media öt legjobb online fotószerkesztője:

 


#1. BeFunky- képszerkesztő online ingyen

BeFunky - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

A BeFunky.com ugyanolyan vonzó vizuálisan, mint amilyen könnyen kezelhető. Az online szerkesztési oldal egyszerű, tiszta és szervezett, így ideális kezdő és köztes felhasználók számára. A BeFunky oktatóanyagai, szolgáltatásai és eszközei között történő navigálás egyértelmű folyamat, melyet könnyű követni.

A BeFunky grafikai tervezési funkcióival is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a képek digitális másolat remekművévé alakítását. Ezenkívül a már megszeretett a „saját vízjel hozzáadása” is használható; egy olyan szolgáltatás, amely ideális a digitális tartalom márkázásakor.


#2. Gimp

A GIMP.org egy kakukktojás ebben a felsorolásban, hiszen nincs online képszerkesztői felülete, viszont egy nagyon hatékony és ingyenes eszköz, amely könnyen felveheti a Photoshop képességeit. A GIMP honlapja, a GIMP.org szerint: „A GIMP egy platformközi képszerkesztő, amely elérhető a GNU / Linux, OS X, Windows és más operációs rendszerek számára.”

A GIMP-t nem kezdőknek tervezték, hanem az ipari szakemberek számára. Bónusz: ingyenesen használható és nyílt forrású technológia, azaz mindig ingyenes lesz.


#3. iPiccy

ipiccy - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

Az iPiccy.com az öt legjobb ingyenes online fotószerkesztő listájába való bekerülését a könnyebb használatának és könnyű megtanulásának köszönheti. Az iPiccy olyan népszerű funkciókkal rendelkezik, amelyek szórakoztatóvá teszik a képszerkesztést.

Tippeik a kezdő és a köztes felhasználók számára relevánsak, lehetővé téve a navigációt és a munka gyorsabb elvégzését. Az iPiccy.com két kedves tippje a „fogfehérítő szerkesztő” és a „színjavítás”.


#4. InPixio

InPixio - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

Az első pillantásra az InPixio.com honlapján nehéz lehet megmondani, hogy van-e online fotószerkesztő ingyenes verziója. De van!

Az ingyenes verzió eléréséhez görgess le az alsó láblécre, és keresd meg a „Szoftverünk” címsort. A lista felénél félúton látni fogja az „ingyenes fotószerkesztő” szavakat.

Az InPixio ingyenes fotószerkesztője egy szilárd platform, amely olyan alapvető szerkesztési eszközökkel rendelkezik, mint a kivágás, szűrők és effektusok, valamint több testreszabási lehetőséget kínál.


#5. Fotor

Fotor Photo Editor - Az 5 legjobb képszerkesztő online ingyen - Kepszerkeszto.com

A Fotor.com egy nagyszerű középkategóriás fotószerkesztő, amely ingyenesen használható. Könnyen használható, mint a GIMP, de nem olyan egyszerű, mint néhány kezdő opció, a Fotor egy nagyszerű képszerkesztő eszköz.

Elég átfogó ahhoz, hogy megfeleljen sok szakember igényeinek, de költséges díjak nélkül, a Fotor kiváló lehetőség szabadúszóknak és grafikusoknak. Ha eljön az idő, amikor a Fotor ingyenes eszközei nem felelnek meg az igényeidnek, fontold meg a FotorPro-ra való feliratkozás lehetőségét. Fizetni kell egy FotorPro előfizetést, de megéri a kis beruházást.

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...