A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15

A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15

 

Akár tetszik, akár nem, a fotózás és a képszerkesztés meghatározó eleme lett a mindennapi életünknek, épp ezért úgy gondoltuk hasznos lesz számodra, ha összeszedjük a legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 listáját.

Kattintgatunk a nyaralás alkalmával, kattintunk az összejöveteleken, és akkor ott van még a selfie készítés is. De miért is ne tennénk? Hiszen ez a legjobb módja, hogy dokumentáljuk, és megőrizzük az emlékeket.

Persze a folyamatnak itt még nincs vége: a technológiának köszönhetően rengeteg alkalmazás és eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy megszerkesszük és javítsuk fotóinkat, hogy még  szebbek legyenek. Hogy mire van szükség mindehhez? a Windows legújabb képszerkesztőire!

 

A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15

Kicsi volt a fényerő a kép készítésekor? Vagy becsúszott egy vörös szem effekt? Gyorsan orvosolható a piacon elérhető windows képszerkesztő programokkal, alább található a 15-ös toplista:


1.) Skylum Luminar

Skylum Luminar - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Szerkeszd a fotóid, akár egy profi fotós! Ezzel az applikációval a lehető legtöbbet kihozhatod képeidből!

A Skylum Luminar több,mint 70 filterrel vár, emellett az AI sliderrel is dolgozik, melynek segítségével a személyeket is e tudod emelni a kompozíció, az eredmény pedig realisztikus és mégis egyedi lesz.

 


2.) A Windows képszerkesztő programok legjobbja az Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop CC - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Ha képszerkesztő programokról beszélünk, a listavezető alkalmazás a Photoshop. Egy igazi nagyágyú a fotószerkesztő programok között, ami az alapvető eszközöktől kezdve a bonyolultabb tulajdonságokig mindent felsorakoztat, amit egy ilyen programnak tudnia kell.

Az applikáció lehetőséget ad fantasztikus Instagram stílusú csatornákhoz, és közvetlen lehetőséget biztosít a Facebook megosztáshoz vagy a PC-n közvetlen mentéshez.

 


3.) Fotor

Fotor - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

A Fotor leginkább képfokozó alkalmazás, de több mint egy egyszerű eszköz: ha van egy részleges terület, ami javítást igényel a fotón, és rákényszerülsz a klónozó ecset vagy a javító eszköz használatára, nos az itt nem adott, így ez nem a te appod.

De  tartalmaz egy halom vonal csatornát, amik igazán szikrázóvá tudják tenni fotóidat.

 


4.) A Lightroom is a Windows képszerkesztő programok legjobbjai között

Lightroom - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Ha meggyőződésed, hogy a Lightroom csak egy újabb Adobe Photoshop-termék,  akkor már most szólunk, hogy sokkal több ennél. Míg a Photoshop egy képszerkesztő, amelyet a tervezők a korai szakaszban használnak, vagy  a tanulás szakaszában. Addig a Lightroom sokkal inkább a kortárs fotósoknak szól. Először is, a Lightroom ismert a fényképezőgép-kezelő funkciókról, amelyek be vannak építve a szoftverbe.

Rendezheted albumait és felhasználhatod a Lightroom felhőalapú szolgáltatásait is az egyszerű tárolási és megosztási lehetőségekhez. A szerkesztéshez: a Lightroom az egyik legjobb:  beépített útmutatókkal rendelkezik, amelyek segítenek a használat gyorsabb megismerésében. A Lightroom  mobilalkalmazása lehetővé teszi fényképed útközbeni szerkesztését is.

Mindezek mellett különféle effektusok és szerkesztési eszközök is vannak a fényképek javításához, például tónusgörbék, színátmenetek, lencse profiljavítások, élezés és telítettség. Tehát, ha szerkesztési és kezelési szoftver kombinációjára van szükséged, akkor a Lightroom a tökéletes választás számodra!


5.) Az ingynes Windows képszerkesztő programok legjobbja a GIMP

GIMP - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Ha ismerős a Photoshop környezete, akkor azonnali magadénak érzed majd a GIMP-et is. Ez a képszerkesztő eszköz egyszerűen elképesztő: rétegeket, takarókat, kanyarokat és szinteket foglal magában.

Törölheted a hiányosságokat a csodálatos klónbélyegzővel és a javító eszközökkel, egyedi ecseteket készíthetsz, alkalmazhatod a nézőpont-változtatásokat, és módosíthatod az elválasztott tartományokat is az intelligens kiválasztó eszközökkel.


6.) Affinity Photo

Affinity Photo - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Az Affinity Photo az egyik legjobb képszerkesztő alkalmazás a Windows 10, 7 és 8-ra, amely képes a legalapvetőbb szerkesztőeszközök biztosítására, külön előfizetési költségek nélkül.

Ezzel a szerkesztővel  bármilyen képet – legyen az szabvány JPG vagy HDR fénykép – lenyűgöző portrévá változtathatsz seperc alatt.


7.) Photoscape

Photoscape - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Az egyszerű képszerkesztés mellett a PhotoScape lehetőséget kínál diavetítések és élő GIF-fájlok készítésére, képernyőképek készítésére, egyesítésére és vágására.

Meg tudod változtatni az eszköztárat, így rendezheted a leggyakrabban használt elemeket és lehetőségeket, de bármikor visszatérhetsz az alapértelmezett eszköztárra, amikor el akarsz mélyülni a szoftver kínálatában.


8.) Paint.NET

Paint.NET-Image-Editor-App

Próbálj nem bedőlni a trükkös névnek! Ez nem csak a Microsoft legfontosabb festő programjának klónja.

Bár külsőre  emlékeztet a névrokonára, ám a fejlesztés során a Paint.NET-be bekerültek  az alapvető szerkesztési eszközök, például a rétegek, a javítási előzmények, egy csomó csatorna, különféle  modul csoportol  és egy csodálatos 3D fordítási / zoom eszköz, amely hasznos a képek újrakomponálásához.


9.) Nik Collection

Nik Collection - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

A Nik Collection egy teljes értékű képszerkesztő csomag a Google kínálatából, és jelenleg teljesen ingyenes.

Ez jelenleg az egyik legerőteljesebb online képszerkesztő eszköz. A gyűjtemény hét plugint tartalmaz, amelyek mindegyike külön érdeklődési irányzatot tartalmaz.


10.) A HitFilm Express is az egyik legjobb a Windows képszerkesztő programok között

HitFilm Express - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

A HitFilm Express egy ingyenes alkalmazás, és az egyik legjobb képszerkesztő a Windows 10, 7 és 8 számára, a fejlett specializációs effektekkel – így ideális a kreatív fényképhatások készítéséhez is.

A 2D és a 3D kompozícióval együtt több mint 180 vizuális hatás érhető el.


11.) XnRetro

XnRetro - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Az XnRetro célja, hogy képeid elegánsan bájosnak látszanak. Érd el egyetlen kattintással a csatornát, ahol megváltoztathatod az árnyékoló egyensúlyt, a különbséget, a megjelenést és a merítést is, a csúszkák tökéletes kiállításával.

Néhány csatorna emellett matrica alternatívákat is kínál.


12.) Image Tuner

Az Image Tuner egy egyszerű, nagy teljesítményű, ám mégis könnyű  szoftver a fényképek szerkesztéséhez a Windows PC-n. A  program segít beállítani a digitális fényképeket, hogy e-mailben vagy közösségi média platformon keresztül is azonnal szerkeszthesd  és megosszhasd őket.

Használható  olyan alapvető művelethez is amely magában foglalja a kötegek átméretezését, átváltását, vízjelölését is, így néhány kattintással eszközölhető minden változtatás  a digitális fényképeken.


13.) ArtWeawer

ArtWeawer - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

Ez egy alapvető képszerkesztő freeware program, amely lehetővé teszi a szokásos ecsethatások reprodukálását, a kreatív effektusok beillesztését és a képek és a festmények más részeit.


14.) LazPaint

Lazpaint - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

A LazPaint egy nyílt forráskódú, könnyen letölthető képszerkesztő szoftver a Windows PC-n, amelyet azoknak a felhasználoknak ideális, akik olyan alkalmazást keresnek, amely könnyebben elérhető, mint a GIMP.

A LazPaint meglehetősen világos és könnyen érthető felhasználói felületet ad a felhasználóknak, ugyanúgy, ahogy például a Paint.NET.


15.) Serif PhotoPlus

Serif PhotoPlus - A legjobb Windows képszerkesztő programok TOP15 - Kepszerkeszto.com

A PhotoPlus SE a tisztességes exportoptimalizálóra, a szerkeszthető tartalmakra, a rétegekre, a rétegek burkolataira, a vörösszem-hatású kiürítő készülékekre, a speciális effektekre, az alkalmazható ecsetekre és a fényképjavító eszközökre fókuszál.

A PhotoPlus SE-t a PhotoPlus teljes formájára fel lehet vinni, sok más komponenssel, nagyon kedvező áron.

Körbenéznél még más képszerkesztő kategóriában is? Kattints.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...