Kép a képben képszerkesztő app

PIP Camera Photo Editor Kép a képben képszerkesztő app

 

Kép a képben képszerkesztő appot keresel? Légy divatos és egyedi a PIP Camera Photo Effect kép a képben képszerkesztő alkalmazás segítségével! A speciális effekteknek és a képkereteknek köszönhetően úgy érzed majd, hogy roppant szerencsés és különleges vagy!

Nincs más dolgod, csak, hogy telepítsd a PIP kamera szelfi fotószerkesztőt és élvezd a tökéletes fotós alkotásokat! Az Android készülék egyik legjobb képszerkesztő alkalmazása ingyenesen letölthető! Ne csak töprengj azon, hogy miként készíthetsz kép a képben kollázst, töltsd le ezt a pip kamera szerkesztõt, és engedd szárnyalni a fantáziádat.

Ez a legjobb eszköz, hogy őrült fényképeket készíts a mobiltelefonodon! Ne habozz, telepítsd a különféle fotó effekteket rengeteg különböző stílusban!

PIP Camera Photo Editor Kép a képben képszerkesztő app

Kép a képben képszerkesztő alkalmazás az egyszerű és ingyenes képek szerkesztéséhez:

  • Importáld a régi képeket a galériából, vagy készíts újat fényképezőgépeddel,és használd mindkettőt
  • Számos képkeret vár, különböző formákkal és alakzatokkal!
  • Próbáld ki a különböző szűrőket és effekteket!
  • Készíts elmosódott háttérképet a képén!
  • Mentsd el a fotómontázst a galériádba!
  • Osszd meg alkotásaid Facebook-on, a Twitter-en, az Instagram-on vagy más közösségi hálózatokon, és növeld követőid számát!

Ha már unod az egyszerű képszerkesztő alkalmazásokat, az AndroidTM számára kollázsok készítéséhez, akkor most örülni fogsz: ez a művészi képszerkesztő szoftverrel, fantasztikus fényképeket készíthetsz mindennapi képeidből! Nem kell, hogy profi tervező legyél ahhoz, hogy a „pip kamera effekteket” hozzá add a szelfikhez. Próbáld ki a különféle szűrőket és effekteket a képekhez!

Szeretnél te lenni a legizgalmasabb személy lenni a közösségi platformokon? Telepítsd a PIP Camera Photo Effect alkalmazást, és készíts izgalmas, fantáziadús formákat. Ezzel az Android-os képszerkesztő alkalmazással tökéletes fotókat készíthetsz. A „pic-in-pic collage” elkészítéséhez nincs szükség speciális fotómontázs készségekre. Ha türelmetlen típus vagy, és egyszerű képszerkesztőket használsz, ezt az app-ot is Neked találták ki! Nincs más dolgod, csak telepíteni  az applikációt!

Készíts fényképet magával a pip fényképezőgéppel, adj hozzá effekteket a képekhez, válaszd ki a kép alakját, mint például egy üveg, de még sok más érdekes aranyos forma is van a kínálatban. A háttérképen is változtathatsz: lehet elmosódott vagy szokásos, csak választásától függően. Légy kreatív, illeszd be a szelfidet a legszebb formákba, és oszd meg a Facebookon, a Twitteren vagy az Instagramon. Töltsd le a PIP Camera Photo Effect alkalmazást, és légy a részese ennek a varázslatos világnak!

Nem kell megtanulnod egy profi szoftver használatát, ahhoz, hogy vicces képeket szerkessz. Készíts különféle képeket egyszerűen, barátaid is imádni fogják! Állítsd be az átlátszósági effekteket, vagy használd az elhalványító opciót a fantasztikus képek készítéséhez.

Az applikáció segítségével kreatív tervezővé válhatsz egyetlen pillanat alatt! Ha bizonytalan vagy, nézz körül a fotószerkesztők kategóriái között, hogy megtaláld a számodra megfelelőt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...