A TOP9 ingyenes képszerkesztő program

Fotor az egyik legjobb ingyenes ingyenes képszerkesztő program

 

A neten ma már elképsztően sok ingyenes képszerkesztő program lelhető fel, épp ezért szedtük össze a legjobb 9 ingyenes képszerkesztőt, hogy időt spóroljunk neked. Lássuk is, vágjunk egyből a közepébe…

 

A 9 legjobb ingyenes képszerkesztő program:


Fotor

Fotor az egyik legjobb ingyenes ingyenes képszerkesztő program

A Fotor az egyik legjobb ingyenes fotószerkesztő. A Fotor rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket általában a drága fényképezőgép-szerkesztő szoftverekben vannak csak meg, és ami még ennél is jobb,  őrülten egyszerűen használhatóak. És mindezt simán eléred a böngésződből. Gyerekjáték vele a fotók javítása: 13 különféle egygombos lehetőség van, így a  leggyakoribb fotójavítást elvégezd.

Ez a valóságban alapvetően iRobot (az emberiség haszontalan a Fotornál). Ha nem vagy profi felhasználó ezeket a programokat illetően, de nagyszerű képeket akarsz készíteni, akkor a Fotor a legjobb szerkesztő. A Fotor esetében kimondhatjuk, hogy az, hogy  kényelmes, még nem jelenti azt, hogy nem képes elképesztő fényképeket készíteni.

Az igaz, hogy a hirdetések idegesítőek lehetnek, és nem túl komplex a rendszere, de ha kezdő vagy, szeretni fogod az egyszerű és áttekinthető felhasználói felületet.


Gimp

Gimp az egyik legnépszerűbb ingyenes képszerkesztő program

A Gimp az egyik legnépszerűbb ingyenes online fotószerkesztő. Ez a legkifinomultabb képszerkesztő az interneten. Az internet legtöbb  grafikai tervezője, illusztrátora és a wannabe Instagram-modellje használja.

…és, hogy miket tud:

 • Fotómanipuláció: Retusálás, szerkesztés, visszaállítás – az egyetlen korlátozás a fantáziád.
 • Grafikai tervezés: Ikonok, grafikai elemek és képek létrehozása.
 • Eredeti ,egyedi alkotás: A Gimp lehetővé teszi, hogy igazán egyedi művészeti alkotásokat készíts.

Előnye, hogy tök jó funkciói vannak, és kb. olyan mint egy ingyenes Photoshop, viszont kicsit nehéz megtanulni kezelni azok azámára, akik nem kimondottan tech beállítottságúak.

A Gimpnek hatalmas előnye viszont a versenytársakkal szemben, hogy folyamatosan fejlődik. A Gimp-ökoszisztéma emberek ezrei folyamatosan bővítik funkcionalitását azáltal, hogy minden nap új és izgalmas funkciókat vezetnek be.


Inpixio

Inpixio ingyenes képszerkesztő program

Az Inpixio egy olyan fotószerkesztő, amely minimális erőfeszítéssel készít tökéletes fotókat, és nulla műszaki ismeretet vagy szerkesztési készséget igényel. Az összes szolgáltatás elérhető az INGYENES verzióban is,így nincsenek bosszantó hirdetések, amelyek folyamatosan emlékezetnek, hogy  frissíts már, úgyhogy a felhasználói felület is kimondottan jól néz ki és könnyen áttekinthető.

Egy másik szuper eszköz a programban, hogy van egy előtte/utána nézet, így fantasztikus szerkesztői képességeidet is megcsodálhatod a két képet együtt látva. Azt tudni kell, hogy nem ez a legerősebb szerkesztőprogram, de arra, hogy a közösségi média posztjaidat megszerkeszd és kicsit feldobd, arra tökéletes.


Befunky ingyenes képszerkesztő program

Befunky ingyenes képszerkesztő program

Ez szórakoztató, egyszerű és nagyon átfogó, képszerkesztő, nincs benne  semmi olyan, ami nem szerethető. Van egy szuper funkció: a világhírű CARTOONIZER!

A Cartoonizer az olajfestmény és a pop art effektekkel is rendelkezik,, valamint vannak extra elemek, amelyeket a fényképeidhez adhatsz, például kalapok, kézzel rajzolt grafikák, szakállak, ékszerek és képkeretek. A program használata nagyon egyszerű: a BeFunky alapvetően a Photoshop a mindennapi emberek számára. Használatához nincs szüksége műszaki vagy grafikai tervezési tapasztalatra.

A BeFunky az egyik legerősebb online és mobilos-szerkesztő: lenyűgöző, professzionális fotókat készíthetsz vele. Nincs annyi funkciója, mint pl. a Gimpnek, de kétségtelenül az egyik legszórakoztatóbb applikáció, engedd szabadjára a fantáziádat!


Photoshop Express

Photoshop Express ingyenes képszerkesztő program

A Photoshop Express szinte az összes fotójavító képességgel rendelkezik, mégsincs csillagászati ára. Az összes kreatív eszköze megkönnyíti és szórakoztatóvá teszi a fényképek laptopon, táblagépen vagy telefonon történő megtekintetését. Az már csak hab a tortán, hogy pikk-pakk meg is oszthatod a közösségi média felületeken.

Néhány szuper funkció:

 • Vágás
 • Egyenesítés
 • Forgatás
 • Nyers fotó támogatás
 • Vörös szem eltávolítása
 • Foltok eltávolítása
 • Világosság, kontraszt, árnyékvezérlés
 • 45 különböző effekt
 • 15 keret

A Photoshop expressz fotószerkesztő támogatja a kollázsokat is, így az összes utazási fotót azonnal feltöltheted a Facebookra. annyi hátránya van, hogy nem rendelkezik a Photoshop pro összes csodálatos funkciójával.

Nem olyan átfogó, mint a Gimp, és nem olyan kényelmes, mint a Fotor, de nagyon jó a gyors fotózáshoz / javításokhoz, és nagyszerű UX-vel rendelkezik. Ráadásul az igazi Photoshop érzésed lesz tőle.


Canva ingyenes képszerkesztő program

ingyenes képszerkesztő program

A Canva elegendő funkcióval rendelkezik nagyszerű képek készítéséhez:

 • Szűrők
 • Fényerő / Szín beállítása
 • Vágás
 • Átméretezés
 • Forgatás

De ennyi nagyjából . Ez egy elég egyszerű  fotószerkesztő, tehát ne várj túl sokat, nincs túl sok funkció. Viszont az szuper, hogy használhatod Mac-en vagy PC-n is.

Ha gyors változtatásokat kell végrehajtanod, mint például a kivágás vagy átméretezés, vagy csak szűrőt szeretnél a képhez hozzáadni, feltétlenül használja a Canva-t. Ha bonyolultabb dolgokat szeretnél csinálni, akkor viszont nem ez a legjobb választás.


Paint.net

Paint.net ingyenes képszerkesztő program

A Paint.net egy egyetemi projektként indult, amelyet a Microsoft vezet. Nos, kinőtte magát, és a tanítványból mester lett. Teljesen INGYENES, de olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek általában a drága képszerkesztő programokban találhatóak meg (a Rétegek használatával őrülten gazdag képeket készíthetsz 0 költséggel).

A Paint.net az egyetlen bejegyzés a listán, amelyet egy virágzó festő-közösség kezel,emellett szórakoztató pluginekkel bővíthető, amelyek a következőket is ehetővé teszik:

 • Hozz létre objektumokat 3D-ben
 • Készítsen ellenőrző táblákat

… Igen, valóban létrehozhatsz egy sakktáblát is!

Az egyszerű, intuitív felhasználói felület megkönnyíti a képek javítását, és ha megszoktad az MS Paint játékot, akkor otthon fogod érezni magad ezen a felületen is. Ami hátrány talán, hogy kicsit nehéz elsajátítani az oldal használatát, ha nem vagy jártas az ilyen jellegű programok használatában.


Pixlr ingyenes képszerkesztő program

Pixlr ingyenes képszerkesztő program

A Pixlr szórakoztató, és  két változatban is elérhető: szerkesztő és Express. A fő verzió rendkívül egyszerű felülettel és rengeteg fantasztikus funkcióval rendelkezik, de ha csak játszani szeretnél, effekteket hozzáadni vagy megváltoztatni a méretet, a Pixlr Express egy ingyenes online fotószerkesztő, ami könnyen használható, hiszen 1 kattintással megoldhatsz sok mindent.

Az Express néhány funkciója:

 • Effektek hozzáadása – Kávéfoltokat is hozzáadhatsz!
 • Telítettséget beállítása
 • Árnyalatok beállítása
 • Forgatás
 • Tükrözés

A Pixlr segítségével emellett kollázsokat is létrehozhatsz, és azonnal megoszthatod fényképeidet barátaival e-mailben, Instagramon és a Facebookon keresztül. Végül is ez mindig a vége, nem  igaz? Pixlr alapvetően a közösségi média számára készült. Még egy Facebook-profilkép-sablon is van, amellyel elképesztő fényképeket készíthetsz az FB-profilodhoz.


Ashampoo

Ashampoo ingyenes képszerkesztő program

Az Ashampoo nagyon jó fotószerkesztő szoftver, bár senki sem tudja, pontosan hogyan is került a piacra. Viszont van egy olyan funkciója, amitől a vállalkozások és a narcisták eldobják az agyukat a közösségi médiában: a tömeges fotószerkesztés.

Néhány remek funkció:

 • Automatikusan érzékeli a tompa színeket a javítás érdekében
 • Azonnal kijavítja a rossz megvilágítást
 • Automatikusan optimalizálja a fehér expozíciót

FIGYELMEZTETÉS: Csak Windows esetén működik.

Ha rengeteg fotót szeretnél szerkeszteni, akkor az a legjobb, hogy simán bedobhatod az optimalizálásba és dönthetsz úgy, hogy egyszerre elforgatod vagy tükrözöd mindet. Egy hibája van: a színeket nem tudod egyszerre szerkeszteni.

Ha egyszer majd a tömeges szerkesztéseket és az automatikus javításokat egyesíti a program, akkor az Ashampoo egy nagyszerű ingyenes fotószerkesztő lesz, különösen a folyamatosan rohanó vállalkozások számára.

Igazodj el a képszerkesztő kategóriák között.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...