Fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő

a Lunapic fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő

 

Ha a reklámok nem zavarnak, akkor nem lesz gondod a Lunapic fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő használatával. Ha igen, akkor érdemes keresni nem vagy kevésbé kereskedelmi szolgáltatást.

A Lunapic egy meglehetősen régi, ódivatú webhelynek tűnhet első pillantásra, mivel nem Flash alapú, de minden bizonnyal nagyon hasznos képszerkesztőnek találják azok, akik ingyenes lehetőséget keresnek a képeik életre keltetésére.

a Lunapic fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő

A Lunapics navigációs menüje hasonló az Adobe Photoshop, vagy a CorelDraw -hoz…

… vízszintes menüsorával és legördülő menüjével. A teljes felület azonban kissé egyszerűsített és elég puritán, csak szöveg alapú menüválasztással és szürke színű függőleges navigációs menüvel a bal oldalon.

A Lunapic fekete fehér képszerkesztő rengeteg effektussal rendelkezik

ideértve a képet egy karácsonyfa izzóra helyezve és lángokat adva fotóhoz. Az egyik csodálatos animációs hatás a „víz tükröződés animáció”, amely lehetővé tesz egy olyan terület elhelyezését a képen, amely a fölötte lévő tartalom vízvisszaverő képességeként szolgál.

A Lunapic fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő lehetővé teszi a módosítások visszavonását is és időrendi sorrendben megjeleníti a változások előzményeit. Így egy kattintással visszatérhetünk az eredeti képhez, ha valahol elrontottuk, vagy inkább valamilyen más koncepciót követnénk. A Lunapic tartalmaz egy bemutató- és súgó részt, amely hasznos lehet azok számára, akik speciális effektusokkal vagy fotómanipulációs technikákkal ügyködnének. Néha nehéz megtalálni a jó segítséget az ingyenes programoknál.

A Lunapic elég szépen összeszedte a lényeges információkat, hogy segítse a képszerkesztő alkalmazása felhasználóit. A támogatott kép- és videóformátumok a következők: GIF, JPG, BMP, PNG, AVI, MPG, MOV, FLV és RM (és még sok más). A maximális feltöltési méret fájlonként 20 MB.

Nézz szét a kép- és fotószerkesztő kategóriák között, hogy megtaláld a megfelelő szoftvert.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...