Fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő

Ha a reklámok nem zavarnak, akkor nem lesz gondod a Lunapic fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő használatával. Ha igen, akkor érdemes keresni nem vagy kevésbé kereskedelmi szolgáltatást.A Lunapic egy meglehetősen régi, ódivatú webhelynek tűnhet első pillantásra, mivel nem Flash alapú, de minden bizonnyal nagyon hasznos képszerkesztőnek találják azok, akik ingyenes lehetőséget keresnek a képeik életre keltetésére.

a Lunapic fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő

A Lunapics navigációs menüje hasonló az Adobe Photoshop, vagy a CorelDraw -hoz…

… vízszintes menüsorával és legördülő menüjével. A teljes felület azonban kissé egyszerűsített és elég puritán, csak szöveg alapú menüválasztással és szürke színű függőleges navigációs menüvel a bal oldalon.

A Lunapic fekete fehér képszerkesztő rengeteg effektussal rendelkezik

ideértve a képet egy karácsonyfa izzóra helyezve és lángokat adva fotóhoz. Az egyik csodálatos animációs hatás a „víz tükröződés animáció”, amely lehetővé tesz egy olyan terület elhelyezését a képen, amely a fölötte lévő tartalom vízvisszaverő képességeként szolgál.A Lunapic fekete fehér képszerkesztő, fotószerkesztő lehetővé teszi a módosítások visszavonását is és időrendi sorrendben megjeleníti a változások előzményeit. Így egy kattintással visszatérhetünk az eredeti képhez, ha valahol elrontottuk, vagy inkább valamilyen más koncepciót követnénk. A Lunapic tartalmaz egy bemutató- és súgó részt, amely hasznos lehet azok számára, akik speciális effektusokkal vagy fotómanipulációs technikákkal ügyködnének. Néha nehéz megtalálni a jó segítséget az ingyenes programoknál.

A Lunapic elég szépen összeszedte a lényeges információkat, hogy segítse a képszerkesztő alkalmazása felhasználóit. A támogatott kép- és videóformátumok a következők: GIF, JPG, BMP, PNG, AVI, MPG, MOV, FLV és RM (és még sok más). A maximális feltöltési méret fájlonként 20 MB.

Nézz szét a kép- és fotószerkesztő kategóriák között, hogy megtaláld a megfelelő szoftvert. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK MÉG:

 

EZ IS ÉRDEKELHET MÉG...